Lam er også påskemad i Italien, og du skal ikke snydes for vores lammekølle med gulerødder og oliven, som efterhånden er ved at være en påsketradition i familien
Når ordet farsbrød bliver nævnt falder min første tanke på klassikeren forloren hare. En ret som både mine forældre og bedsteforældre gennem tiderne har lavet utallige gange, i en hel traditionel stil, med enten røget spæk eller bacon
salt og peber. frisk tortellini (vælg din favorit). Kog pastaen i saltet vand og hæld vandet fra. Smag saucen til med citronsaft, salt og peber og vend pastaen i
Mums, mums, mums – Tortellinier er perfekte og absolut nok i sig selv, men for lige at toppe med et ekstra kirsebær på kagen, så skaltortellinierne da snaskes ind i en cremet sovs
Lasagne al pesto er den anden (og lidt mindre kendte) af de mest klassiske måder at lave lasagne på – den første er selvfølgelig lasagne alla bolognese
Prikken over i’et er islandske jomfruhummere, som jeg har fjernet skallerne på og derefter smørstegt kort på panden inden de er blevet forenet med tortellini og sauce
D. e. t. f. i. n. s. v. l. k. m. a. g. o. p. r. å. d. ,. S. ø. h. j. H. b. u. y. ☀. ️. ½. -. 1. (. ). 4. c. 2. 3. E. 0. B. 5. ⋰. ¯. `. ´. L. &. N. *. ¸. ✿. •. ¨. ღ. ✿ l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.