Her bruger jeg altid Urtekrams krydderiblanding Cajunmix, hvilket er et skønt økologisk alternativ og dermed også uden alle mulige smagsforstærkere og hvad der ellers bliver tilsat i diverse texmex-blandinger
4 store tortillas1 optøet kylling ca 12-1400 g1 glas Chili (styrke efter eget valg)8 dl Cheasy frâiche 9%200 g revet mozzarella4 dl ris1 lille løg½ dl olivenolie1 spsk. Kog kyllingen 30 min på hver side (1 time i alt) med groft salt, paprika og 1 lille løg skåret i både. Fordel blandingen i 4 store tortillas og hæld over med revet ost, inden tortillaerne lukkes med hver to tandstikkkere stukket i hver sin retning. Sæt gryden over med risene og 6 dl vand, husk salt når det koger. Tortillaerne lægges på bageplade med bagepapir og bages på næstøverste rille i 10 min. 4 store tortillas
Mine fyldte søde kartofler er mexicansk inspirerede og blandt andet fyldt med majs, peberfrugt, bønner, koriander og varme krydderier, og så toppes de med revet ost, inden de skal bages i ovnen, så osten smelter og bliver sprød
W. a. u. w. f. o. r. e. n. s. m. g. l. d. k. y. t. I. i. v. j. c. ,. æ. p. S. å. ø. b. -. h. ". '. L. D. (. 4. 6. ). 1. /. 2. 0. O. 3. H. K. R. 5. P. B. J. A
Dette fad er mexicansk krydret og kan laves både vegansk og helt traditionelt med oksekød. Rør kødet med løg, oregano, mælk, rasp og paprika og krydr med salt og peber
Så hvorfor ikke tage den hele vejen og lave en tortillamed grøntsager i også. I aften skal jeg i biografen og se en koncert/film med et af mine største idoler
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.