Hak først chokoladen fint.
Pisk så der efter sukker og smør til en ensrette mase.Tilsæt stille ægge blommerne.Derefter mel,kakao og natron lidt efter lidt. Avslut med chokoladen. Sæt den der efter på køl en times tid. Læg bage papir på en bageplade. Og rul så nogle kugler på størrelse med en spk. Pres kuglerne ned så de for en rund form. Bag så cookiesne i 10 min ved 180 g. Læg derefter cookiesne på en rest.
N. u. v. e. d. j. g. o. t. ,. a. i. m. s. b. l. n. æ. k. r. å. h. f. p. J. c. C. y. M. K. '. ø. D. O. S. Å. H. ). (. 2. 0. -. 5. 7. 1. 6. ½. %. R. T. I. E. F. 9. B. V. L. é
Den her chokoladekage er lynhurtigt gået hen og blevet min yndlings chokoladekage. Smelt chokolade, farin, mælk og smør ved svag varme - lad det køle af
Helt gyldne og sprøde i kanten, chewy konsistens i midten, fyldt med store chokoladestykker og så lige drysset med havsalt på toppen - jeg lover jer, at de er det hele værd
Jeg har forsøgt mig med flere slags, men jeg bliver ved med at vende tilbage til disse her, som er store cookies fyldt med chunky chokolade, mandler, sprøde i kanten, lidt salte og chewy i midten, lige som en cookies skal være
Bagte blomkål er bare DET BEDSTE. Vend dem flere gange (og mindst en) undervejs for bedste resultat. Hvis du ikke har prøvet det endnu, så pleeease skriv det fluks på din liste
D. e. n. o. p. s. k. r. i. f. t. å. v. g. h. l. y. a. d. b. ,. j. ø. m. -. æ. J. O. u. K. c. (. 4. ). 1. 2. H. F. 8. S. G. N. 9. 0. 3. I. 5. 6. 7. M. T. E. R. L
Verdensbedste brød – Det er en lidt stor mundfuld. Man kan jo nemt komme til at slå et større brød op end man kan bage, så måske skal jeg i stedet kalde det ”værtens bedste brød”
'Verdensbedste brød' kræver til gengæld, på trods af en meget enkel og kort håndtering, at man har et par timer til rådighed inden brødet skal bages (modsat de koldhævede boller), hvilket dog er 'ventetiden' værd - man får nemlig et skønt brød, med en perfekt skorpe
Her får du simpelthen den lækreste opskrift på brunsviger. Og så er den også så dejlig nem at lave. Jeg elsker virkelig brunsviger og har altid brugt en opskrift jeg har i en gammel opskriftsbog
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.