7. 1 tsk
olie tilsættes. Grønsagerne lynsteges 2-3 min. og tages af panden 8. Panden tørres af og varmes godt op. 9. 1 tsk olie tilsættes. Andekødet lynsteges 4-5 min. 10. Andebouillon og marinade tilsættes. Kødet koges igennem ca. 3-4 min. 11. Majsstivelse røres ud i vand og saucen jævnes. 12. Grønsagerne tilsættes og retten varmes igennem kort tid 13. Smages til med salt, peber og evt. ekstra sojasauce, chilisauce mv.
Vi bestemte os derfor at lave en stor portion grøntsager i wokmed krydret kylling og rejer til. Når den sidste omgang grøntsager er stegt, hældes de andre grøntsager, samt kylling og rejer tilbage i wokken, og fløde/kokosmælk tilsættes
E. n. w. o. k. r. e. t. a. d. u. æ. s. b. g. l. ø. ,. i. m. h. f. p. v. F. J. H. 7. 0. M. A. R. I. N. D. 2. j. 4. c. 3. Y. L. å. 1. y. -. V. B. T. Ø. K. S
Jeg bryder mig ikke om rå grøntsager, så selvom jeg havde valgt friske grøntsager, så ville jeg vælge at koge dem inden - jeg koger dem så der er lidt bid i, for de skal koges sammen med det resterende efterfølgende
Grøn wokmed fennikelfrø. Få ideer til, hvordan wokrettenog salaten kan blive til forårsruller, gryderetten kan blive til samosaer og de sidste kedelige grønne blade kan få det flotte navn Sag Aloo
J. u. l. e. s. t. m. n. i. g. a. d. o. r. f. p. j. h. k. ,. å. O. v. æ. b. y. D. ø. H. ½. A. K. R. 2. I. 1. 3. 0. c. F. S. V. L. 5. -. 8. 4. B. 6. T. 7
Denne wok er meget egnet til at få brugt de sidste grøntsager i køleskabet. Tilsæt resten af grøntsagerneog steg til svampene er faldet sammen og vandet fordampet
M. i. n. e. f. o. r. æ. l. d. s. w. k. b. ø. g. t. a. m. ,. å. u. v. D. G. h. p. I. y. j. P. 8. 2. 0. 1. -. S. –. (. 6. ). 3. c. 5. T. V. 4. B. L. K. O
Wokken serveres med det samme at mælkene har fået en cremet konsistens. Jeg starter lige med at melde ud – Dette er abosulut ikke nogen stor kogekunst, tværtimod
Andebryst marineret i appelsin/hvidløg, smørstegte kartofler, orangesovs og stegte grønsager. Som I måske har læst havde kæresten fødselsdag i mandags og jeg så derfor snittet til at lave en lækker middag
Du kan også servere stegt andebrystmed brunede kartofler, grønkålssalat og brun sovs evt. Med hensyn til mortensaften så er den ”rigtige” spise her slet ikke and, men gåsesteg, for ifølge legenden gemte den meget hellige og ydmyge Sankt Martin – i Danmark kaldet Morten – sig i en gåsesti, fordi han ikke ville forfremmes til biskop
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.