Flere års indtagning af lækkerbiskeneriforskelligevietnamesiske køkkener har efterhånden udvikletsigtil et kærlighedsforhold, og jeg står et sted i dag, hvor jeg faktisk foretrækker vietnamesiskmadfrem for alt andet
Det er en god og mættende ret, der altid vækker begejstring hos de små. Salt. Nem lasagne er en af de retter jeg hiverfrem når efteråret banker på døren
MEN en ret jeg evigt og altid kan spise er Lasagne. Altsammenhjemmelavet. Salt og peber. Hvis nogen spørger mig, hvad minlivret er, må jeg overveje mit svar nøje
I en stegegryde brunes oksekødeti godt medolivenolie, altimens blev alle grøntsagerne "revet" på foodprocessoren, så det bagefter kunne sauteres sammenmed det brunede kød
Piski en anden skål blommermedmælk, mel, bagepulver, salt og sukker. Regner også med, at den kan bruges som et lillefadtil kager eller cookies, når vi har gæster
date (hint – ‘man’ kan ikkespisedemalt for graciøst). Salt. Næste skridt er at hakke de resterende grøntsager og anrette dem på tallerkener, fade eller hvad du nu synes er passende
Også drivhusetsbasilikum og urtehavens merian er der stadig godt gang i, så det er bare om at bruge løs af alt det der gror af hjertens lyst i haven og idrivhuset