Amo boller opskrifter

Gode boller

Gode boller

hvedemel, fintsigtet hvidt, fx AMO. Jeg fik lyst til hvedeboller med masser af "tyg" i. hvedemel, fintsigtet hvidt, fx AMO
Rosinboller - de gode fødselsdagsboller

Rosinboller - de gode fødselsdagsboller

Opskriften kommer vidst i sin tid fra AMO, som så er blevet ændret af min far og sidenhen mig. Det ligger virkelig op til rosinboller og varm kakao
Gulerodsbrud

Gulerodsbrud

Fold dejen sammen til en gigantboller og brug en kniv til at hakke den i småstykker, for herefter at ælte den sammen igen
Proteinboller med skyr (uden æg)

Proteinboller med skyr (uden æg)

Det her er opskriften der “tog rumpetten” på mig, dét havde jeg ikke lige regnet med – altså at det skulle ende op med at være nogle virkelig lækre boller & så er de endda proppet med dejlige proteiner
Bryggerboller

Bryggerboller

AMO’s nye Vinjett linje. Grovboller med surdej, øl og malt. Bryggerboller er grove maltboller med en god mørk æl, masser af honning og så lidt kerner, solsikkekerner og hørfrø til at give lidt struktur
Nigella Brød

Nigella Brød

- med den skønneste sprøde skorpe og lækre smag af nigella frøBrødet er lavet med Amo's skønne nye melsorter Vinjett og Evolo, for efter at have modtaget en fin pakke fra dem med disse melsorter i, så skulle de selvfølgelig afprøves, og sikke da et skønt resultat der kom ud af det
Mini-doughnuts

Mini-doughnuts

Der følger en opskrift med maskinen, men den kan jeg ikke helt forenige mig med, derfor valgte jeg at bruge Amos opskrift på doughnuts, og det var en succes
Blåbærboller

Blåbærboller

Mads stemte for at jeg ændrede menuen til grovboller. Og jeg havnede så i morges et sted midt imellem (Selvom der nok desværre er mere kage end grovbolle over disse lækkerbiskner) og kastede mig ud i at bage blåbærboller
Koldthævede Durumboller

Koldthævede Durumboller

Opskriften er blot snuppet fra den dejlige Amo bog (fødselsdags versionen), meeeen som den frk. - et perfekt morgenmadsbrød Og hvad passer mere perfekt ind, end nybagte durumboller fra morgenstunden af
3. forsøg med doughnuts

3. forsøg med doughnuts

Denne gang er opskriften af Amo fra Den Store Julebagebog. Dej dejen i 24 lige store stykker og form dem til glatte boller. Lad bollerne efterhæve lunt til dobbelt størrelse, cirka 20 min
Banana Pancakes med hjemmelavet nutella

Banana Pancakes med hjemmelavet nutella

0,5 dl halvsigtet rugmel fra Amo. 0,5 dl halvsigtet rugmel fra Amo. Jeg har fri i dag og imorgen - men jeg vil nu ikke helt betegne det som fridage, da både Oskar og jeg er syg
Bagels {as in the big USA}

Bagels {as in the big USA}

Opskriften stammer fra Amo's Storebagebog 2, med lidt modifikation. Efter hævningen, deles dejen i 6 stykker, der formes til boller. Lad bollerne {der er på vej til at blive bagels} hæve 30 min
Fastelavnsboller med prinsessepift!

Fastelavnsboller med prinsessepift!

Min søster og hendes datter, Selma, kom nemlig forbi til en omgang fastelavnsboller i dag. Fastelavnsboller er altså bare bedre, når de nydes i sådan et selskab
En pausefisk på 3 år...

En pausefisk på 3 år...

Og før jeg vidste af det, havde jeg hentet AMO's Bagebog no. Jeg må erkende, at pludselig gik det op for mig, hvor meget jeg faktisk havde savnet det at bage brød og boller, og jeg fik straks en god ide
Fuldkornsboller med rodfrugt

Fuldkornsboller med rodfrugt

Samtidig havde jeg lige fået en prøve på Amo’s nye bageblanding med rodfrugter “Stenalderbrød med rodfrugter”, som jeg syntes var lidt spændende at som ville fungere et brød
Fuldkorns hveder med citrus

Fuldkorns hveder med citrus

Lad bollerne køle af, skær dem derefter i halve, rist dem på brødristeren – og nyd dem smurt med Kærgården Let (ikke med i kalorieberegningen)