Serveres med ris , ananas , rosiner og kokos. 1 då Kokos mælk 6 dl sød mælk 5 spsk sojasovs 5 spsk sød chili sovs 1 brev wok Asien sauce 2 løg 8 koteletter Margarine Salt Peber Paprika Frisk chili 4 spsk Mel Brænd koteletterne af i brunet margarine et par minutter på her side , husk salt og peber evt paprika Kom dem i et ildfast fad
Tilsæt brun farin og tomatpuré og rør det hurtigt sammen med grønsagerne og tilsæt ananassaften. Nogen køber færdiglavet sweet and sour sauce, jeg laver den selv
Som topping kan man lave en hurtig hindbær sauce ved at udkoge lidt frosne hindbær med lidt sukrin. Jeg har lavet en hurtig variant med smag af mango og ananas, og så indeholder det endda kun 95 kalorier pr. Jeg har lavet en hurtig variant med smag af mango og ananas, og så indeholder det endda kun 95 kalorier pr
Mine veninde fik en ”Anker” (ananas, mynte og æble), mens jeg fik en ”Ruth” (mango, hyben og æble). Vi besluttede os for en ret med squash vendt i indisk karry-chili sauce, toppet med linsebøf, frisk chili, koriander & knuste cashewnødder og en tapas-tallerken med linsebøffer, avokadosalat, chilihummus med gulerodscrackers, qinoasalat og falafler
sød chili sauce. Line laver retten med mango istedet for ananas, men jeg kunne ikke finde nogle modne mangoer og er desuden mere glad for ananas og det smagte super godt