) Da jeg oftest laver andestegen til jul dagen i forvejen, starter jeg med at give jer opskriften på perfekt stegtandestegmedæblerogsvesker, helt traditionelt
Andestegmedæblerogsvesker. Fyld anden godt op med æblebåde ogsvesker. Der røg også en ekstra andmed hjem, som vi egentlig skulle have haft i weekenden, men det bliver i dag, jeg laver den, eftersom den var tøet op i køleskabet lidt hurtigere end forventet
Langtidsstegt farseret and. Læg anden på et spækbræt med et fugtigt viskestykke eller køkkenrulle under, så spækbrættet ikke glider væk under udtagningen af skroget
æblerne skrælles og skæres i skiver ogblandesmedsveskerne. Vi spiser altid andog flæskesteg juleaften - jeg kunne nu godt nøjes medanden, men flæskestegen hører ligesom til
Hæld æblerne ned i en skål, sammen medsveskerneog rør rundt med salt og peber. Serveres med (kartofler) dampede blomkål, varm rødkål, andesovs (og chips)
Jeg var blandt de allerførste der tog uddannelsen, Integrated Food Studies, og er fortsat deltidsledig med timer på aftenskole som underviser i madlavning (hvilket jeg er helt vild med
Stegtand. Gnid andenmed salt og peber indvendigt og. Se om der er en pose med indmad i anden. der spiste sild, flæskesteg og ris a la mande, svarer jeg
Andebrystmed brombærsalat Frisk og let ret. Skrub og skræl grøntsagerne – ikke bønnerne – og skær dem i nogenlunde lige store stykker (rødbederne lidt mindre end de andre)
Skær æblerne i både med eller uden skræl. Fyld dem i anden sammen medsveskerneog luk evt. Læg stykkerne i en bradepande beklædt med alu-folie og stil dem koldt