Jeg er vild medoliven, men jeg ville gerne prøve at lave noget andet end (den lækre) men mere åbenlyse tapenade og kom derfor på ideen om at vende dem i nogle grove og super nemme, æltefri og koldhævede boller sammen med oregano og soltørrede tomater
Lad brødet køle af og nyd så som det er, eller med ost, eller andet pålæg. Ælt blandingen på maskine til denne har en lækker, blød og smidig konsistens
) jeg valgte at lave kyllingen på samme måde som jeg har gjort her jeg har blot udskiftet philadelphia osten med hjemmelavet kefir smøreost med hvidløg, og desuden brugt sorte oliven og ingen skinke
fyldt med C- og B-vitamin, jern, kalcium og andre mineraler og så er den basedannende. Men det var noget jeg fandt på her den anden dag, efter at have lavet en lille film til jer
Medandre ord. Som hovedret bestilte jeg deres "Voodoo Lamb" - et nyrøget stykke lammesteg, skåret i skiver, drysset med mynte og den LÆKRESTE chutney af