Lige inden servering pisker du lidt kolde smørtern i, så du får en flot, blank sauce. Andebrysternes skind ridses ned til – ikke ned i – kødet, gnides med salt og lidt olivenolie
Smid en smule bønnepure ved siden af, hæld lidt sauce ved og pynt med lidt frisk timian. Opskrifter på saucen finder du her, mens du skal klikke her, hvis du vil finde opskriften på den hvide bønnepure
Rødvinssauce til andebryst, culotte, roastbeef eller mørbrad. stegt andebryst, kalve- eller lammeculotte, cuvettesteg, saftig roastbeef eller måske en rosa oksemørbrad
Andebryst. Det her er ikke en opskrift, men blot nogle forslag og inspiration til, hvad man kan komme i sine rispair-wraps og dermed hvordan man kan lave et super lækkert og ikke mindst super sundt måltid til sine venner og familie
Endvidere forestiller jeg mig, at den basilikumcreme jeg i onsdags lavede som "sauce" til de fyldte andebryster og hasselbackkartofler, da blogger-rockerne var her, ville gå ganske godt til denne lille yndige tærte/æggekage
Stegt Andebryst. teriaki sauce. Smag til med salt og evt. andebryst. sursød chilisauce. I Asien ville en sådan ret blive placeret midt på bordet sammen med mange andre retter og så plukker man lidt af alle retterne med spisepinde og der spises direkte fra fadene
Rids fedtlaget på andebrysternemed en skarp kniv. Tag andebrysterne op ad panden op af panden. Smag til med honning, soja- og oyster sauce samt salt og peber
Hiv skinden af andebrysterne – men gem det, for du skal bruge det til sprøde andesvær senere. På pandekagerne lægger du lidt af de forskellige typer and, og herefter er det blot at strø om sig med de resterende elementer efter smag og behov og så slutte af med at dryppe den tykke sirups-agtige sauce over
Andebrystmed sprød filodej, pære, salat. Skær andebryst i tynde skiver. Reduceret sauce på rødvin og creme de cassisHæld vinen i en gryde med brun farin, creme de cassis, kalvebouillon, salt og peber
snitsel, andebryst, kyllingefilet med små pandestegte kartofler, sovs og. husholdningsøkonomi har decembers overforbrug med efterfølgende overflod, i den
N. y. d. e. r. a. t. l. v. æ. k. m. ,. s. o. p. n. D. f. u. i. g. å. h. j. ø. -. H. z. b. 4. K. 2. B. S. c. 3. 1. /. M. 6. P. A. R. L. 5. '. J. (. ). G. T. I. 8. E. V