Andebryst med tilbehør opskrifter

Andebryst

Andebryst

Rids skindet på andebrystet i rudemønster med en meget skarp kniv uden at skære ned i kødet. Med hensyn til mortensaften så er den ”rigtige” spise her slet ikke and, men gåsesteg, for ifølge legenden gemte den meget hellige og ydmyge Sankt Martin – i Danmark kaldet Morten – sig i en gåsesti, fordi han ikke ville forfremmes til biskop
Pandestegt Andebryst med Rødbede-Blommesalat

Pandestegt Andebryst med Rødbede-Blommesalat

Og hvor low carb den rent faktisk er med al den frugt kan man så diskutere, men jeg kalder den low carb, når der ikke er et tilbehør i form af ris, pasta, kartofler eller lignende
Ovnstegt berberi andebryst med rosmarin og merian

Ovnstegt berberi andebryst med rosmarin og merian

Andebryst kan spises med mange forskellige slags tilbehør – men det har var en en favorit. Rids andebrystet lige ned til kødet på kryds og tværs og krydr med rosmarin, merian, salt og peber
Blommechutney

Blommechutney

Bland frugt og løg i en gryde med rosiner, sukker, chili, ingefær, kanelstænger og vineddike. Chutney er velegnet som tilbehør ikke blot til kød og kold skinke, men også til stegt fisk eller ost
Rødkålssalat med granatæble

Rødkålssalat med granatæble

Denne friske rødkålssalat med granatæble fik vi lørdag aften sammen med noget økologiske andebryst som vi havde tilovers fra julen
Grov æblekompot med ingefær

Grov æblekompot med ingefær

Fantastisk tilbehør til andebryst, svine- og oksekød – og også til fed fisk som laks. Smag til med yderligere syre, sukker og salt
Rødløgsmarmelade

Rødløgsmarmelade

2 rødløg. 1 dl Muscovadosukker. 1 dl eddike. 1 tsk salt. ½ tsk groftmalet sort peber
Æble-pærechutney

Æble-pærechutney

Kom alle ingredienserne i en stor gryde, bring dem i kog og lad dem snurre uden låg i ca. en times tid
Paleo madplan uge 33

Paleo madplan uge 33

Vi skal grille et helt andebryst (Har du ikke lige sådan et, vil jeg foreslå en hel kylling). KLIK for at læse om e-bog) Og jeg er mægtig tilfreds med bogen
Paleolivets Madplan uge 27

Paleolivets Madplan uge 27

Jeg elsker nemlig bare den ret OG vi har nogle andebryster i fryseren, som jeg nu husker at tage op, fordi det står på madplanen
Ukemeny - Uke 53 - Nyttårsmeny ~*♥*~

Ukemeny - Uke 53 - Nyttårsmeny ~*♥*~

Andebrystmed gulrotpuré, rosenkål, timianpoteter & rødvinsaus. Arbeidsdag for noen -og vi starter uken med rester faktisk, etter pinnekjøttet fra i går
Rosastegt and med granatæblesalat

Rosastegt and med granatæblesalat

Det er virkelig lækkert og passer især godt til andebrysternes kraftige smag. Du kan også vælge at lave lidt ekstra tilbehør og så har du hurtigt menuen til en rødvinsaften med vennerne