Pommes Anna er en klassisk, fransk ret af noget så simpelt som kartofler. I bund og grund er det blot lagdelte kartofler dampet i en anselig mængde smør – og det SKAL være smør ikke noget med olie, margarine eller blandingsprodukter
Skræl først kartoflerne, og skær dem herefter i fine skiver. Pommes Anna er jo klart en kærlighedserklæring til kartoflen, hvor hver eneste skive bliver taget stilling til
Snit kartoflerne på det tyndeste niveau på et mandolin-jern. Smør et ovnfast fad med smør og læg først et lag kartofler fra venstre mod højre, derefter et lag fra toppen mod bunden
Disse kartofler “Pommes Anna” er sprøde og lækre, og gode som tilbehør. Nytårsaften stod menuen på disse kartofler til hovedretten og det var bare super lækkert
Gnid kartoflerne ind i olivenolie og skær et kryds i toppen. Bloggen er ikke lukket, vi har bare travlt med lille Anna som bliver 14 dage gammel i morgen Jeg er også inde i en stime med nye opskrifter som enten er mislykkedes eller bare ikke er særlig gode… Og de kommer altså ikke på bloggen. Kom kartoflerne i ovnen i 20 minutter ved 200 grader
Knus Anna . Laksen blev serveret med (de første) nye, kogte, danske kartofler vendt med lidt krydderurter, olivenolie, citronsaft, salt og peber og lidt pak choi stegt i lidt olivenolie i et par minutter ved høj varme