sukker og lad det stå mens dejen hæver (hvis man køber færdigrevet appelsinskal i en pakke, er de ofte allerede sødet og skal derfor ikke ligges i sukker)
H. a. v. d. e. s. i. t. u. g. n. k. ø. m. ,. h. o. r. f. l. p. å. D. b. y. c. æ. &. -. M. I. P. (. 6. ). 5. 0. 7. %. 1. 3. F. S. '. R. T. N. V. L. *. K. O. B. C. 4. 8. °. j. /. 2. G. e g
Riv marcipanen eller skær den ud i små stykker. sukker og lad det stå mens dejen hæver (hvis man køber færdigrevet appelsinskal i en pakke, er de ofte allerede sødet og skal derfor ikke ligges i sukker)
Riv marcipanen og pisk det godt sammen med æg og sukker. Jeg er helt vild med appelsin, og derfor har jeg tilsat lidt appelsinskal i chokoladetrøffel-massen, men hvis du ikke er til appelsin, kan du sagtens undlade det
Kør dadler, mandler, kokosolie, appelsinsaft og –skræl, kanel, havsalt og peber på en foodprocessor i et par minutter, indtil du har en jævn masse, der minder lidt om marcipan i konsistensen
På min egen kagefavoritliste kommer der ganske vist mange kager inden jeg når til Bedstefars Skæg, men det skal da bestemt ikke afholde mig fra at glæde min mor Den var i øvrigt til hendes strikkeklub, så jeg var ikke engang inviteret til kagespisningen… Min mor og hendes strikkeklub synes, Bedstefars Skæg er en fantastisk kage, så hvis du er i samme båd, kommer der her (endnu) en opskrift på den gamle klassiker – dog med et tvist, da jeg sneg lidt appelsin og lidt marcipan i kagedejen… Det havde de luret i min mors strikkeklub, men den fik nu ros med på vejen alligevel