Appelsiner dyppet i chokolade opskrifter

Kokostoppe med marcipan og appelsin

Kokostoppe med marcipan og appelsin

Tempereret, god mørk chokolade (gluten - og mælkefri)Rør æg, sukker, kokosmel, revet marcipan og appelsinskaltil dejen samler sig
Sarah Bernhardt med et twist af Appelsin

Sarah Bernhardt med et twist af Appelsin

glatte overfladerne forsigtigt ud med en finger, dyppetilidt vand. Kombinationen af en sprød, hjemmelavet makronbund toppet med en lækker, fløjsblød chokoladetrøffel overtrukket med et lag af mørk chokolade – GUF

Paleo julekrydder-brownie

Hvad sker der så når der skal bages… så sker der nogle gange gode ting og nogle gange ikke så gode ting – Men i dag, var det et lille lækkert velskabt mirakel der kom ud af ovnen – prøv det
Nice cream iskage med kakaobund

Nice cream iskage med kakaobund

dyppeti noget smeltet mørk chokoladeindenfrysningen. dyppe dem i smeltet chokoladeinden og toppet med frysetørret hindbær/jordbær eller brombær
Hjemmelavede churros (spanskrør)

Hjemmelavede churros (spanskrør)

revet skal af en økologiskappelsin. Smelt chokoladen over vandbad. fint salt. vaniljestang. Kom piskeflødeni en gryde sammen med vanilje og bring det i kog
Julekonfekt 2015 2

Julekonfekt 2015 2

Hak og smelt den hvidechokolade over vandbad eller mikroovnen. Lige om lidt er det jul. marcipanstykkerne halvt i den hvidechokolade og drys med mandelflager og
Påske kokosmakron Kyllinger

Påske kokosmakron Kyllinger

Har piftet dem lidt op med lidt gul farve - og chokolade-næb, det er jo påske kyller. Smelt den mørke chokolade over vandbad

Hvide trøfler

Tril kugler af den, men husk at afkøle hænder hyppigtiisvand, så chokoladenikke smelter. Smelt smør, chokolade og fløde sammen over et vandbad
#22. december - orangestænger

#22. december - orangestænger

De smager lækkert af appelsin og med en chokoladebund som fuldføre det. Min absolutte yndlings supermarkeds-købte småkage er Orangestænger fra Karen Volf

Birthday Girl 7 Years Old

Fristelserne lurer om hvert et hjørne, ikke mange mennesker kan gå gennem december uden at proppe sig med slik, chokolade og marcipan