Appelsin smager også skønt sammen medchokolade – men hvad gør ikke det. Appelsinkage – Kager med appelsin eller andre citrusfrugter er en skøn blanding af surt og sødt, og det giver et lækkert resultat – næsten hver gang
Okay en afvigelse kunne forekomme, hvis det blev et lag af mørk chokolade glasur eller hvis jeg kastede mig ud i det lækre køkkentip, som står under opskriften og lover at forvandle kagen til en super lækker mandel-daddel-appelsin-banan-chokoladekagemed en smag der siger spar to (nå jo, man har et standpunkt, til man tager et nyt)
Kagens “låg” skulle i løbet af bagetiden gerne have løsnet sig lidt, sådan at du kan fylde de enkelte stykker med lækre cremer, frugtpuréer, smeltet mørk chokolade eller andet guf
Fordel frostingen over kagen - pynt med hakket chokolade og appelsinskal. Heldigvis har vi jo altid på lager til at lave lidt kage og da der lå en appelsin og kiggede spændt på mig faldt valget straks på en spændende appelsinkage jeg har set ved Birthe
Den er tilmed fedtfattig og let at lave. Den hakkede chokolade vendes i lidt mel og vendes dejen. Jeg elsker appelsiner, så det faldt mig naturligt at lave en stor kage i en flot form, da jeg skulle lave denne sukkerfri appelsinkage
Appelsinkage m/ nødder & chokolade. lidt mørk chokolade og lave nogle tilfældige chokoladesnore ud over kagen, når denne er færdigbagt og let afkølet Pynt den evt