Hæld dressingen over salaten og server med velstegte kyllingebryster eller laks. Klassisk amerikansk coleslaw kan godt være en slasket og mayonnaisetung omgang
Tag kyllingebrysterne ud af pakken og krydr med salt og peber. Steg kyllingebrysterne i ca. 1 brev mørk misopasta (kan købes i de fleste asiatiske supermarkeder). 1 brev mørk misopasta (kan købes i de fleste asiatiske supermarkeder)
Den her asiatiske congee har jeg haft i gemmerne i nogle måneder. Det var bestemt ikke fordi, at jeg ikke ville dele den med jer, men livet/Cape Town skete, og så flyver tiden ellers afsted
Jeg er kæmpe fan af grød (risengrød, havregrød, risotto, bygotto osv), og første gang jeg smagte den asiatiske risgrød congee var hos Grød i Torvehallerne sammen med min far
Nu smager det mig godt og det giver altså lige det sidste kick til specielt det asiatiske køkken. Kyllingebrysterne skæres i mundrette men grove tern, og stilles til side mens det resterende forberedes
Denne ret sender mig fluks ned til det varme Thailand. Det er en af de mest klassiske retter, som formentlig vil være at finde på de fleste thailandske menukort eller hos mange små gadekøkkener i det dejlige land mod sydøst
Asiatisk mad er dejligt varmende her i efteråret, hvor det rusker udenfor, og man måske ikke lige har tiden til at simre et stort stykke kød i flere timer
I denne ret møder Nordisk Tang, det asiatiske køkken og resultatet sparker i den grad både smagsløg og forbrændingen helt op -- på blot 35 minutters tilberedning. 3 kyllingebryster. 3 kyllingebryster
"Karry" er en ret, der stammer fra de asiatiske lande og som findes i forskellige farver og smage. Man kan blande sin egen karry af forskellige krydderier, men den lette udgave er at købe karrypasta i et supermarked og lave sin karry deraf
"Den nye kylling på dåse hitter i mit køkken". Jeg var nede og handle i Netto i dag, og her gik jeg tilfældigvis forbi tilbudsvognen, som er fyldt med en masse sjove forskellige varer