– Quinoasalat med bagte auberginer (opskrift fra min kogebog). Handle og lave minipizzaer (f), rød pesto (f), ærtehummus (f), rødbedehummus (f), lagkagbunde (f), hindbærmousse, lægge lagkagen sammen og beklæde den med glasur og marcipan
Ajvar – en fætter til pesto, som er lavet af aubergine og peberfrugt. ), aubergine og kartoffel til soltørrede tomater, seitan, tofu, forårsløg, porrer… Kun fantasien sætter grænser
Smør hver skive medpesto. Dup aubergineskiverne tørre med køkkenrulle. Den er på menuen i aften, går også overvejer at lave en pappaspizza og en pizza salat deluxe med inspiration fra super madjournalist Jens Linder fra Sverige der skriver for Dagens Nyheter
Grillede aubergines m. Forrige weekend havde vi gæster til det lækreste frokostbord, hvor steak-sandwich med langtidstilberedt flankesteak (og lidt oksemørbrad) sammen med en omgang lækre salater var på menuen
Af fyld kan du bruge nærmest alt fra grøntsagsskuffen køleskabet – forårsløg, radiser, æbler, grøn salat, spidskål, gulerodsstrimler, ærter, rødløg, oliven, bagt aubergine osv