Æ. R. T. E. S. U. P. M. D. C. H. A. G. N. 1. s. k. a. l. o. t. e. ø. g. ,. i. f. n. r. 2. 5. m. d. c. h. p. 0. y. æ. b. /. u. å. v. é. Y. F. K. L. (. ). ¼. -. ½
D. e. n. h. r. t. o. k. d. b. s. m. å. ,. j. g. a. i. u. l. p. ø. f. R. ". M. y. T. P. S. 3. -. 4. v. (. ). 2. 1. 0. 5. B. K. æ. c. 8. L. 6. 7. 9. A. é
Efter at have fået det serveret i utallige udgaver og institutioner er det nemlig blevet til en godt, grønt kærlighedsforhold der også skulle tages med hjem
Suppen har en fyldig og cremet konsistens med et herligt spil af søde og syrlige smage. Med denne smukke ærtesuppe kan du ikke undgå, at komme i godt humør af den fortryllende grønne farve
På sticks’n’sushi serverer de de lækreste spyd medkammuslinger svøbt i bacon, som jeg ELSKER og derfor har forsøgt at gøre efter hjemme Jeg købte ti store friske kammuslinger ved fiskehandleren, rørte en hjemmelavet krydderurtesmør med friske krydderurter fra haven og valgte at svøbe kammuslingerne i serranoskinke i stedet for bacon
Vi skulle egentlig ikke have haft kammuslinger i lørdags, men nu lå de lige ved siden af de jomfruhummere, som vi skulle have, så de røg ogsåmed i købet
C. h. a. m. p. g. n. e. u. c. k. s. 2. 5. t. I. r. d. i. 9. 0. ø. 4. æ. 3. l. ¼. v. ½. b. 1. o. P. y. f. j. (. ). /. w. V. 7. -. ,. '. T. F. W. A. S. R. x. J. å. B. 8. D. N. H
Nogle af elementerne har jeg tidligere brugt på bloggen, så de kommer ikke alle med. Jeg har i den forgangne weekend været i køkkenet med Rasmus Vinther
Smag til med salt og peber. Friske kammuslinger er bare noget af det bedste. Husk at anskaffe dig en langskaftet robust kniv eller en østerskniv, hvis du køber kammuslingerne friske i skal - de kan nemlig være lidt af en udfordring at få ud, når de er levende
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.