Efter at have fået det serveret i utallige udgaver og institutioner er det nemlig blevet til en godt, grønt kærlighedsforhold der også skulle tages med hjem
C. h. a. m. p. g. n. e. u. c. k. s. 2. 5. t. I. r. d. i. 9. 0. ø. 4. æ. 3. l. ¼. v. ½. b. 1. o. P. y. f. j. (. ). /. w. V. 7. -. ,. '. T. F. W. A. S. R. x. J. å. B. 8. D. N. H
Skær det hele i rustikke stykker, svits kort i en stor gryde med lidt olie i bunden. Har før lavet en ærtesuppe, men nu er vi lige i en periode hvor jeg fokuserer meget på hvor mange kalorier jeg indtager, men vil ikke gå ned på smag
Jeg giver dig her en cremet grøn suppe, der er proppet med sunde ingredienser. Broccoli hakkes groft, også gerne stænglen, og steges hurtigt sammen med porrerne
Det er jeg virkelig ikke tilfreds med. Har sovet det meste af dagen væk og da jeg vågnede blev jeg enig med mig selv om, at det måtte være suppedag i dag
Tak nu af varmen og blend suppen groft med din stavblender. Rugbrødet skæres super tyndt og ristes på en brødrister - hvis man har lyst kunne man jo også pensle med lidt olie og riste dem i ovnen
Ærtesuppe. Da vi for nyligt var på café satte Frida sig godt til rette og proklamerede, at hun gerne ville have ærtesuppe … Det har hun åbenbart fået i børnehaven og er helt vild med det
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
I august fik jeg en opskrift på hyldeblomst champagne, men der var hyldeblomsterne afblomstret. Champagnen er virkelig god, og jeg har fået besked på af min kæreste, at jeg også skal lave det næste år
Blend suppen med en stavblender direkte i gryden. Smag til med salt og peber. Pynt med mynteblade. 1 løg1 fed hvidløg2 bage kartofler1 liter grøntsagsbouillon500 gr frosne ærter1 bundt mynte (gem en kvist til at pynte med)2 stk hjertesalatSalt og peber6 kammuslingerSmør til stegningMynteolie (fås i supermarkeder og hos Oil&co. Kog hvidløg, løg og kartofler møre i grøntsagsbouillonen i 20 minutter med låg på gryden. Dryp med 1 tsk mynteolie rundt om kammuslingen 1 løg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.