halv syv om morgenen), og i dag blev den "fejret" med en lækker kyllingesuppe. Server med lune flutes. Det bliver tidligere mørkt og det giver mening at tænde stearinlys
Selvom bygottoen bages i ovnen, bliver den stadig cremet og fyldt med bid og smag fra svampene, det salte fra parmaskinken, saftige fra spinaten og det ristede, nøddeagtige ogsprøde fra valnødderne
En snasket andeburger med pulled duck, sprødparmaskinke, rødkål og appelsinmayo. Lakseroulade med spinat / Bagt svampebygotto medparmaskinkeog valnødder / Rocky road brownie / Mexicanske quesadillas med ost, bønner og avocado / Kaffe cheesecake med chokolade og saltkaramel
Tiden kan varierer lidt fra ovn til ovn, men Parmaskinke skal være sprød. Skær kyllingen op i siden og fyld avocado-moussen i - saml kyllingen medparmaskinken
Rist dem let på panden drys med salt og peber. Rul den ud på det medfølgende bagepapir. Hver søndag samles børn og svigerbørn her hos os, for at spise, snakke og hygge
Spis dem med tilbehør/salat og på en rugbrødsmad eller i en sandwich dagen efter. Form farsen med en ske og steg dellerne et par minutter på hver side, så de bliver sprøde
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriserede æggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves med almindelige æg
Den her “opskrift” kan vel næppe kaldes en revolution, men den er sund, nem og hurtig at lave og alletiders som morgenmad eller frokost – og jeg tænker, det måske lige netop er dén slags, I har brug for her i juledagene med julefrokoster og hvad der ellers hører til
Med øl og marengs, hvilket gør dem ultra sprøde. Uanset hvormange variationer af vafler jeg er stødt på – noglemed banan, noglemed grahamsmel andre med korn og proteinpulver… ja, så er der bare ikke noget, der slår gode gammeldags vafler, præcis som min mormor ville have lavet dem
Men nogle gange har man bare travlt, og man vil alligevel gerne have et flute med lækker smag. Hvordan laver man et flute med rigtig god smag uden brug af surdej
Start med at riste pinjerkerner på en pande, til de er let gyldne ogsprøde. Salaten i dette indlæg er en rigtig efterårssag med både rødbeder og æbler, der lige nu er i sæson
Start med at rense kartoflerne og sæt dem til at koge. luk dem med en kødnål. Imens smider du kyllingen på og steger det fint, sprødtog gyldent på den ene side, hvorefter du vender dem og gør kunststykket efter på den anden
Noget så simpelt som løgringe, super sprødeog lækre. Det er egentlig ikke fordi vi spiser dem særligt tit, men de smager altså bare godt og passer perfekt som tilbehør til en god burger, eller bare som en lille hyggesnack
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.