Særligt i de perioder, hvor jeg har travlt, kan jeg mærke at min krop har brug for noget struktur omkring mine måltider, og at det, jeg fylder på den, er fyldt med god, nærende energi
Den sprøde grønkål indeholder en masse gode ting som fibre og vitaminer, og så fungerer den rigtig fint sammen med de saftige æbler, de søde dadler og de ristede valnødder
Rødkålssalat med nektariner, persilleog hasselnødder. Tomatsalat med mozzarella og basilikum. Medaljer. Kom den grønne salat på et fad, I en skål blandes cherrytomater, agurk, forårsløg og vindruer
Og så måtte de små jo i blød så jeg kunne få brugt resterne, uden at salaten kom til at ligne den jeg lavede i går med rødkål og nektariner alt for meget
Jeg har opdaget, det kan være stress, et spørgsmål om sammensætning af måltidet og hastigheden hvormed blodsukkeret daler efter måltidet, men sjovt nok, så har jeg også indset, at det kan være et spørgsmål om smag
Den er super sprød, fyldt med forskellige konsistenser. Andre friske ogsprøde salater. Salaten er asiatisk inspireret og fyldt med frisk spinat, edamamebønner, sukkerærter, æble, avocado og agurk, og så er den vendt med en syrlig-sød dressing lavet på friske koriander, lime, appelsinsaft og honning med et kick fra ingefær også
Rør dressingen sammen og smag den til med salt og peber. En dejlig kombination af røde råvarer og sensommerens bær, den klær stegt mørkt kød fx vildt eller oksekød
Sprødrødbedesalatmed æble. Denne tunsalat med hytteost, sprøde æbletern og frisk persille ovenpå en skive ristet rugbrød kan virkelig peppe en ellers lidt kedelig rugbrødsmad ret meget op
Skyl persillenoghak den groft. persille. Blomkål er i sig selv måske ikke den mest interessante, og mange forbinder den måske med den pruttelignende lugt, som fylder luften, når man koger blomkål
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.