Og så smager den bare rigtig godt sammen med saftige æbler, frisk persilleog ristede pinjekerner. Salaten i dette indlæg er en rigtig efterårssag med både rødbeder ogæbler, der lige nu er i sæson
Jeg er glad for tun og ret begejsret for tunsalat som en god frokost i weekenderne (eller på hjemmedage i læseferien - og dem er der mange af for tiden)
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Skær æblerne i både og fjern kernehus og skrald. Når der nu er så mange æbler overalt, kan jeg virkelig anbefale at lave æble chutney som giver din mad et ekstra kick
Smag til med sennep, eddike, sukker, salt og peber. Skær æblerog ferskner ud i mindre tern. eddike (jeg fortrækker rødvinseddike, men andet eddike kan også bruges)
Efterår er lig medæbler, kanel i en lækker varm blanding. Bland alle de tørre ingredienser sammen med æg og det afkølede smør, til dejen bliver til en tyk cremet konsistens
Smag til og brug pestoen til sandwich, vendt med nye kolde kartofler eller som tilbehør til tapas. De første par gange jeg smagte det, var jeg ikke videre begejstret, men efterhånden er jeg blevet ret så vild med dette alternativ til den almindelige basilikumpesto
Bland melet med salt og peber og pisk vand og æg i. Det er en vegetarret med masser af smag. Jeg bagte pandekagen på en lille pande, så den blev tyk, men den kan også bages på en stor pande og rulles sammen om hytteostfyldet
Smag til med salt og kom det tilbage i avocadoskallen, og så er der spisetid. Du behøver ikke mose tunene, men blot blande det sammen med de øvrige ingredienser
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.