1. Rist rugbrødet indtil du syntes det er nok. 2 skær din avocado i strimler. 3. Lig avocado strimlerne på dit rugbrød, tilsæt de krydderier du nu bedst kan lide 1 Skive rugbrød (efter eget valg)
8. 8. 8. S. å. e. r. d. n. h. D. t. a. v. æ. p. o. j. k. f. l. g. ,. m. s. y. i. J. ø. b. u. A. O. G. E. H. U. P. c. (. 1. ). I. 2. /. 4. ½. 3. 0. 6. 5. w. B. R. M. %. N. -. F. 7. á. T. L. . x. ) l
Det er blevet til en skøn, stærk og krydret hjemmelavet gløgg essens, lavet på rom, snaps, portvin og en masse lækre julekrydderier, som nu står på køl og trækker og venter til mine gæster på søndag, hvor den skal varmes op med et par gode flasker rødvin samt hakkede mandler og rosiner
Der findes mange forskellige opskrifter på rødgrød, og jeg er ret sikker på at uanset hvilken opskrift man bruger så smager det fantastisk… Og det smager af sommer… Og til rødgrød er prikken over i`et altså fløden
Du kan finde min tidligere opskrift lige her. Her i varmen har vi brug for en del væske – husk lige det, vand vand vand – men nogle gange trænger jeg virkelig også bare til noget kølende og læskende med smag
Herefter skæres chorizo-pølsen i skiver, som også fordeles jævnt i fadet og de skyllede cherrytomater, citron skåret i både og rosmarinkviste tilsættes
Sørg først for, at have gryde, lakridser, vand og et piskeris klar ved komfuret, og find så tiden til at blive hængende ved komfuret i en god halv times tid
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.