Mulighederne er mange, ogtilmed uendelige hvis du altså er til syltederødløg. De smager simpelthen så lækkert, og jeg kan næsten ikke vente med at afprøve dem i en sandwich, som menuen vist står på her til aften, hvor varmen dræner enhver for energi og lysten til at stå længe i køkkenet
Start med at pille rødløgog skær dem i små passende både. De kan pifte enhver sandwich, salat eller middag op med deres lækre farve og fine smag - og så er de tilmed fantastisk simple at lave
Her fik vi serveret en lækker salat, mednoget lækkert rødt, der viste sig at være syltederødløg. Jeg besluttede mig for at det måtte jeg bare prøve igen, og glemte så alt om de syltede løg, indtil jeg for et par uger siden så et opslag med dem på Facebook
Løgskiverne kommes i forrådsglasset overhældes med eddiken, når det lige er kølet lidt af sættes det i køleskabet, hvor de helst skal stå et par dage inden de er klar
Start med at skrælle og halvere rødløgog skære dem i tynde både. Nye kartofler med friske krydderurter og olivenolie / Ærtepesto pasta med langtidsbagte tomater / Sprøde falafler i pitabrød med grønt og tahindressing
Såsom i burgere, på ens hotdog, på ens smørrebrød med kamsteg og ikke mindst i salater. skyllet med atamon, hvis i forventer det skal stå lidt længere i køleskabet
Ogsyltederødløg er så enkle at lave, at man tror, det er løgn. Jeg så en meget smuk en i går, og jeg har fået lov til at vise den her til inspiration af Aase Petersen, der har lavet den og taget billedet
Jeg er i fuld gang med at få fylde alle de glad vi har til overs med alt muligt dejligt - i dag blandt andet syltederødløg, hyldeblomsteddike ogråsyltede rabarber
Start med at pille rødløgog skær dem i små passende både. De kan pifte enhver sandwich, salat eller middag op med deres lækre farve og fine smag - og så er de tilmed fantastisk simple at lave
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.