Grill asparges på en grillpande til de er al dente. Alle ingredienser blandes sammen, limesaft presses over, olivenolie kommes på sammen med salt og peber
Hæld aspargeserne i et dørslag og giv afkøl dem med koldt vand. Krydr med salt og peber. Har fået det bedste tip til at opbevare asparges af min veninde Tine
Med bacon af gris eller kalkun – eller måske med skinke omkring. Asparges i svøb smager himmelsk, hvad end du bruger grønne asparges eller hvide asparges
1 bundt friske grønne asparges. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 1 bundt friske grønne asparges 3 spsk rapsolie ½ tsk muscovadosukker Cremefraichedip 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38% 1 glas lakserogn 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet) ½ tsk groft salt friskkværnet peber
Vend asparges i lidt olivenolie i et ildfast fad og krydr med salt og peber. Vend rucolasalaten og gedeosten med marinaden og server salaten til de grillede asparges
Denne variant stegt i smør med ristede sesamfrø er ideel som tilbehør til både fiske- og kødretter. Asparges er en yderst velsmagende grøntsag, der både smager godt rå, stegt eller bagt
Knæk enderne af aspargesene, og skyl dem. Kom dem op på en pande med lidt olie, og svits dem i ca. Madopskrifter › Ingredienser › Grøntsager › Asparges
Derfor blev det altså tid til en gang hvide aspargesmed pocheret æg og en dejlig, fyldig hjemmelavet hollandaise tilsat en lille smule estragon og et skvæt hvidvin, for at give den lidt mere smag
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Y. e. s. ,. å. r. f. o. t. i. g. a. n. d. u. k. h. v. p. ø. l. j. H. æ. M. b. S. m. L. /. c. y. (. 2. ). 5. 0. 3. -. 4. 1. R. P. G. D. F. T. B. K. O. q. A. N
Vend medasparges, pasta, mandelflager og persille. Knæk den nederste trævlede ende af aspargesene fra, og kog dem i letsaltet vand i 1 minut. 500 g friske asparges, grønne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.