Svits dem af på en pande med høj varme og lidt fedtstof. Tikka Masala. I ugens løb havde vi et par skønne gæster ovre til en super lækker men super nem omgang indisk “kyllingefest”
Jeg har forsøgt mig med forskellige opskrifter, men dette er første gang hvor det rent faktisk smager som det jeg har fået indiske restauranter, og jeg vælger at kalde autentisk
J. e. g. l. s. k. r. i. n. d. m. a. f. y. ,. o. j. å. t. u. æ. b. v. c. I. G. h. M. ø. p. D. S. N. H. -. (. 4. ). 8. 0. 5. 1. 3. é. ½. E. 2. T. L. 6. 7. n g
Varme, indiske gryderetter behøver ikke at tage flere timer at lave. Retter med kylling tager typisk ikke ret lang tid, og de smager himmelsk alligevel
Tilsæt nu garammasala og fintsnittet koriander. Vi er derfor helt vilde med at lave vores egne indiske retter, som smager af så ufattelig meget og tilfredsstiller alle vores indiske cravings Disse to er nogle af vores absolute ynglings
Bland yoghurt med løg, chili, ingefær, gurkemeje, paprika, garammasala og citronsaft. Ælt kødet med rasp, hvidløg og forårsløg og krydr med salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.