Kedney bønner evt dåse Hvide bønner kogtmed salt evt då Heste bønner kogtmed salt Rødløg i både Halve små tomater Hakket bredbladet persille Husk at bønner skal ligge i vand og udblødes i mindst 10- 12 timer , så gift stofferne kommer ud. 3 fed hvidløg knust 2 spsk hakket kapers Oile Salt Peber Citronsaft Vend olien på bønnerne og vend grønt og roukola i
Pasta kogtmed salt Oliven uden sten Soltørret tomat i olie , skæres i tern. Rødløg i tynde både Hakket persille Hakket purløg Ristet græskarkerner i ovn med salt og olie 180 grader i ca 10 min. 3 dele olie 1 citron Sennep HP sovs Salt Peber Honning Det hele røres sammen og smages til , vendes på pastasalaten
Mulighederne er mange, ogtilmed uendelige hvis du altså er til syltede rødløg. De smager simpelthen så lækkert, og jeg kan næsten ikke vente med at afprøve dem i en sandwich, som menuen vist står på her til aften, hvor varmen dræner enhver for energi og lysten til at stå længe i køkkenet
Smag til med salt og peber. Lad dem trække med saltet mens du ordner de øvrige grønsager. Have og drivhus bugner af squash ogtomaterog det er en dejlig blanding
Bland cremen/mosen godt sammen med bønnerne ogcherrytomaterne, der er skåret i mindre stykker. Jeg var forleden nede at handle, og skulle bruge nogle avocadoer, som jeg ville lave en cremet bønnesalat af
Snit rødløget i tynde både eller små tern, hak persille og ramsløg fint, og skær æblerne i tynde både, bland det sammen med saften fra citronen og olivenolien, tilsæt lidt god flagesalt samt frisk kværnet peber
Her fik vi serveret en lækker salat, mednoget lækkert rødt, der viste sig at være syltede rødløg. Første gang jeg stiftede bekendtskab med disse farvestrålende, søde og alligevel syrlige herligheder, var sidste år, da vi var ude og spise i Århus
Hvidløgscremen blandes og smages til, serveres sammen med (eller i) salaten. i alle mulige slags afskygninger og de bliver bare ikke meget bedre, end de er lige nu
En frisk og syrlig salat der egentlig er bedst om sommeren. Det kan lykkes at finde enkelte gode cherry tomatermed lidt smag i selvom det er vinter så here goes…
Men jeg fik alligevel stykket en rimelig menu sammen med en lækker gazpacho til forret, kyllingelår marineret i citronolie medbønnesalat, diverse grøntsager, dips og rice crackers samt “minifoccacia” (baseret på denne opskrift
Når champignonerne skal steges, er det vigtigt panden er meget varm, da vandet i champignonerne ellers trækkes ud og du ender med at koge dem, i stedet for at stege dem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.