Salaten består af bagte aubergineskiver toppet med saftige granatæblekerner, sprøde og ristede kikærter, cremet og nødde-lækker tahindressing (favorit dressing
Servér auberginernemed salat og citronsaft. Her bliver auberginerne så bløde, at de næsten smelter på tungen, og linsesalaten mætter på den der lette måde
det de store auberginer så skær dem i tykke skiver, drys dem med salt og lad dem. stå i ½ time og salten vil hive noget af bitterheden ud af auberginerne, skyl dem
D. e. n. s. t. i. d. l. æ. g. p. å. m. b. o. …. h. a. r. f. k. M. j. v. S. ,. ø. u. O. G. J. F. -. B. (. 2. 1. ). ½. c. 0. 6. 5. L. 8. y. T. K. H. P. 3. 4
G. r. e. s. k. y. o. g. h. u. t. i. l. f. a. n. d. v. å. m. V. j. p. H. ø. I. 1. 9. 4. 0. D. E. b. ,. 2. 7. N. c. T. 6. 8. B. æ. L. P. ⋱. ⋮. ⋰. (. ¯. `. ´. ). *. ¸. ✿. •. ¨. ღ. ✿ G
Skrab hokkaidokødet ud, vend det med drænet yoghurt, halverede tomater, plukket bredbladet persille, olivenolie, revet citronskal samt citronsaft og server dertil
Aubergine er en sjov lille fætter, der smager "forfærdeligt" rå, men når den bliver varmet, tilsat krydderier og blandes med en masse andet, er den simpelthen fantastisk
I et smurt ovnfast fad lægges auberginerne skiftevis med lag af tomatskiverne, der drysses med persille og hvidløg imellem lagene og krydres med peber og salt
Skær auberginerne i skive på en halv centimeter. Læg så skiverne på et fad og drys med grofthakkede nødder, friskhakket persille og lidt flydende honning
Yoghurten røres sammen med hvidløg, dild og agurk og smages til med salt og peber. Form frikadellerne med en spiseske, der dyppes i varmt vand mellem hver frikadelle, så farsen ikke hænger fast i skeen og steg dem på en slip-let pande med en lille smule olie
Honning ristet peanuts. Græskar hakkaido uden skrald og kerner , skåret i tynde skiver , bagt i ovn , med salt og olie , ca 15 min ved 175 grader. 1 del eddike 3 dele olie Honning Dijon sennep Salt Peber Vend det hele sammen 1-2 timer inden servering. kom honning på saltet peanuts og bag dem i ovnen på 180 grader i ca 10 min
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.