Salaten består af bagte aubergineskiver toppet med saftige granatæblekerner, sprøde og ristede kikærter, cremet og nødde-lækker tahindressing (favorit dressing
Bagteauberginer. Servér auberginernemed salat og citronsaft. Her bliver auberginerne så bløde, at de næsten smelter på tungen, og linsesalaten mætter på den der lette måde
Tilsæt de bagte aubergine. modne friske hakkede tomater - giver den bedste smag,. det de store auberginer så skær dem i tykke skiver, drys dem med salt og lad dem
D. e. n. s. t. i. d. l. æ. g. p. å. m. b. o. …. h. a. r. f. k. M. j. v. S. ,. ø. u. O. G. J. F. -. B. (. 2. 1. ). ½. c. 0. 6. 5. L. 8. y. T. K. H. P. 3. 4
Christoffer er i udlandet i forbindelse med arbejde ret ofte for tiden, så jeg vælger alle de allernemmeste løsninger på aftensmadsfronten de aftener, hvor der ikke er gæster forbi
Skrab hokkaidokødet ud, vend det med drænet yoghurt, halverede tomater, plukket bredbladet persille, olivenolie, revet citronskal samt citronsaft og server dertil
Pensel dem med olie og drys dem med havsalt og peber. Afkøl dem inden yoghurt blandet med salt og peber dryppes over sammen med honning og persillen drysses på
For et par dage siden fik jeg sådan lyst til at prøve mig ad, med den kendte fyldt aubergine. Aubergine er en sjov lille fætter, der smager "forfærdeligt" rå, men når den bliver varmet, tilsat krydderier og blandes med en masse andet, er den simpelthen fantastisk
Auberginefad medtomater, feta og hytteost (min version). Og det kan man måske godt trænge til, hvis man synes, at det bliver lidt for meget med julesul her i december måned
Den bestod af denne lækre mellemøstlige pastasalat medlangtidsbagtetomater, bønner. Den består af pasta, sprøde grønne bønner, bagt aubergine og langtidsbagte, saftige tomater vendt i tahindressing
Salat med perlerug, aubergine, tomater og fetaost. Eller - jeg kan nu godt spise salat hele året, men ofte kan det være nok med en salat som hovedret, hvis det er så varmt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.