Nem og lækker hverdagsret medbagte blomkålsskiver, stegte tomaterogrucola pesto. Anret en tallerken med de kogte kerner, blomkålsskiver, stegte tomater, soltørrede tomater, et par spiseskefulde pesto per tallerken og top med de tør ristede pinjekerner
J. e. g. u. n. d. s. k. y. l. r. t. h. a. v. å. i. P. o. b. ,. p. f. m. V. æ. 2. j. D. Y. c. O. I. é. S. ø. x. L. &. 1. 0. -. 3. /. 6. 8. 4. 5. (. ). B. F. H. G
Læg de hele peberfrugter på en bageplade med bagepapir og bag dem midt i ovnen. Det bedste, du kan gøre for dine peberfrugter (og for dig selv, og dem du laver mad til
De kan med fordel laves dagen før og så blot bages lige inden servering. Alle ingredienserne, undtagen rasp, tomaterog olie, mixes sammen i en foodprocessor
Til fritterne kom der bagt torsk og en lækker rucola topping med oliven, kapers og hvidløg. Da sellerien var lidt lille og ikke mindst dyr, spædte vi fritterne op med lidt kartofler
I et smurt ovnfast fad lægges auberginerne skiftevis med lag af tomatskiverne, der drysses med persille og hvidløg imellem lagene og krydres med peber og salt
Hæld kogende bouillon i fadet og drys med spidskommenfrø, salt og peber. I denne ret følges de med den grønne romescokål, som er forholdsvis ny på det danske marked
Krydder med lidt salt og peber og evt. Skyl og halvver tomaterne. Så er sommerferien slut, og efter at have været faldet lidt af vognen er det på tide at komme igang i gen, det er da blevet til ledt PCO mad og nye opskrifter undervejs, så her er lidt af det jeg har sparet op
På min tur til Kreta var jeg blevet inspireret til at lave bagtetomaterog peberfrugt med fyld. Fyld peberfrugterneogtomaternemed risblandingen og sæt "lågene" på
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.