Smag til sidst til med salt og peber, til den rette mængde er nået. Det blev derfor til en lille portion hjemmelavetbasilikumpesto, for selvom jeg havde to hele potter, så vejer det jo ikke synderligt meget, når først det kommer op i vægten
Det giver den grove konsistens, som jeg er vild med. Et lille fed hvidløg. Det kan være en ide at hakke bladene sammen medet par nødder, da de kan være lidt svære at hakke alene
D. e. n. l. æ. k. r. å. m. a. i. d. g. f. u. o. p. s. t. (. h. ). ,. j. ø. v. O. b. F. I. ". K. S. w. 5. 0. 4. c. E. 1. -. 2. *. R. N. H. V. U. L. y. T. B
Men december er altid så travl med overbookede weekender og hverdage, så i vores familieiværksættergruppe (mødregruppe + mænd) blev detbesluttet at vi skubbede eventet til januar
Hjemmebagt rugbrød med tørrede figner - har du nogensinde smagt det. Det smager FANTASTISK. Hvis du tilføjer de hakkede figner får brødet liiige et ekstra sødligt pift - MUMS siger jeg bare - og så er det jo lige sæson for figner nu hvor julen nærmer sig
Linsedellerne er inspireret af falafler, men medet lille twist af citronskal, som tilfører en ekstra frisk og syrlig smag til de ellers krydrede deller
C. a. e. s. r. l. t. n. h. f. i. k. c. ,. m. d. æ. v. g. o. -. j. b. u. J. p. å. S. B. y. D. R. ø. w. x. F. T. 2. I. 1. 0. ½. 4. /. 5. U. 3. H. M. 6. V. 7. 8. P
Der er en lille måned til, at jeg vil tillade mig selv at gå jule-amok, men indtil da kan man sagtens hygge sig med lækkert bagværk medet lille twist af jul…
Der findes intet som en traditionel hjemmelavet grøn pesto med frisk basilikum. Man kan med fordel også bruge pestoen med fx nye danske kartofler, i salater og sandwich, på pizza eller som dip til sin tapas
Jeg har tyvstartet lidt med julebagningen i år og har netop bagt pebernødder med smag af citron og. Jeg brugte små pastiller af ren engelsk lakrids som jeg kom i en plastikpose og gav en tur med kagerullen til passende små stykker
E. t. g. o. d. i. l. f. r. e. s. n. m. å. ,. k. æ. v. u. p. ø. a. c. b. h. D. L. S. K. R. j. P. (. F. ). I. H. A. x. 4. 1. ½. M. y. V. T. ". W. 3. 0. N. q. -. e g
Når dejen er hævet til næsten dobbelt størrelse, mases den ud på en bageplade med bagepapir, ved hjælp af en ske eller dejskraber, som jævnligt dyppes i vand eller olie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.