Det er nu lykkes ret godt og kagerne smager mindst lige så godt som de traditionelle med gluten. I weekenden lavede jeg en dej og denne gang blev det en glutenfri portion
J. u. l. e. m. a. g. i. n. b. r. d. s. h. j. o. ,. t. y. k. F. p. å. f. c. v. (. ). ø. æ. D. ü. O. I. C. 4. 0. 2. 5. 1. 8. B. T. N. í. S. L. E. '. w. -. x. 3. A
D. e. n. l. æ. k. r. å. m. a. i. d. g. f. u. o. p. s. t. (. h. ). ,. j. ø. v. O. b. F. I. ". K. S. w. 5. 0. 4. c. E. 1. -. 2. *. R. N. H. V. U. L. y. T. B
Men december er altid så travl med overbookede weekender og hverdage, så i vores familieiværksættergruppe (mødregruppe + mænd) blev detbesluttet at vi skubbede eventet til januar
Hjemmebagt rugbrød med tørrede figner - har du nogensinde smagt det. Det smager FANTASTISK. Hvis du tilføjer de hakkede figner får brødet liiige et ekstra sødligt pift - MUMS siger jeg bare - og så er det jo lige sæson for figner nu hvor julen nærmer sig
Linsedellerne er inspireret af falafler, men medet lille twist af citronskal, som tilfører en ekstra frisk og syrlig smag til de ellers krydrede deller
C. a. e. s. r. l. t. n. h. f. i. k. c. ,. m. d. æ. v. g. o. -. j. b. u. J. p. å. S. B. y. D. R. ø. w. x. F. T. 2. I. 1. 0. ½. 4. /. 5. U. 3. H. M. 6. V. 7. 8. P
Der er en lille måned til, at jeg vil tillade mig selv at gå jule-amok, men indtil da kan man sagtens hygge sig med lækkert bagværk medet lille twist af jul…
Jeg har tyvstartet lidt med julebagningen i år og har netop bagt pebernødder med smag af citron og. Jeg brugte små pastiller af ren engelsk lakrids som jeg kom i en plastikpose og gav en tur med kagerullen til passende små stykker
E. t. g. o. d. i. l. f. r. e. s. n. m. å. ,. k. æ. v. u. p. ø. a. c. b. h. D. L. S. K. R. j. P. (. F. ). I. H. A. x. 4. 1. ½. M. y. V. T. ". W. 3. 0. N. q. -. e g
Når dejen er hævet til næsten dobbelt størrelse, mases den ud på en bageplade med bagepapir, ved hjælp af en ske eller dejskraber, som jævnligt dyppes i vand eller olie
D. e. t. k. a. n. v. i. d. s. o. m. b. g. p. å. ,. j. h. r. f. æ. l. ø. w. J. y. u. I. …. P. /. B. E. O. “. ”. F. c. 2. 0. 1. 6. (. ). 5. M. L. T. é. S. N. 8. H
denne danske klassiker vi alle kender fra barndommen, smager stadig godt men synes nogle gange den bliver lidt kedelig så besluttede mig for at lave en version medet lille pift af noget mere smag og moderne touch
Twistet i denne udgave er, at jeg har brækket små stykker af min sunde udgave af mandel-chia chokolade ned i bananasplitten og vendt i, så du får hele stykker med chokolade og mandel i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.