Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Bollerne er semi-grove og fyldt med blandt andet fuldkornsmel, havregryn og kerner. Start med at opløse gær i det kolde vand og rør derefter olivenolie, sukker og salt i
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. De her boller tager ca. De bliver ikke ligeså faste og fine som almindelige boller, da dejen er ret smattet
I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. Formes straks til boller, der sættes på bageplader. Pensles med æggehvider og bages på nederste rille i ca
Sæt bollerne på pladen med to spiseskeer. Rør hvedemel og resten af ingredienserne i med en grydeske. Dæk skålen til med et låg eller husholdningsfilm, og sæt den i køleskabet til næste morgen
Når dejen er hævet formes bollerne og sættes over på en bageplade beklædt med bagepapir. Sæt dejen til at hæve lunt med et viskestykke over i en halv time
Jeg havde en drøm om nogle med gullerødder, så jeg prøvede mig lidt frem og endte med disse. Jeg er kørt træt i broccoli boller - de smager bare for meget af broccoli
Jeg er helt tosset med. de smagte lige så godt. bogen) som udgangspunkt for bollerne. Lagkagehusets Chokorug (er i det hele taget tosset med Lagkagehuset og deres
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.