Så derfor havde jeg selvfølgelig forberedt koldhævedeboller dagen i forvejen. Jeg bager ikke så tit boller længere, det gjorde jeg ellers virkelig meget engang
KoldhævedeGrovboller. Det er de bedste boller jeg nogensinde har bagt. Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet
Skal du bage boller til morgenmaden i weekenden. Duften af friskbagte boller der breder sig i huset, og familien der samler sig om de nybagte sager, det er altså bare hyggeligt
Koldhævedeboller – genialt, hvis man har inviteret gæster til brunch eller gerne vil spise nybagte boller til morgenmad i ny og næ uden at skulle alt for tidligt op og stå med dej på fingrene
Derfor får du nu opskriften på en omgang boller, der er super nemme at lave, da du dels slipper for at have fingrene i dejen, og dels skal de ikke stå og hæve over flere omgange
Dyp en stor spiseske i lidt koldt vand og form dejen ved hjælp af skeen til boller. Læg bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem stå tildækket et lunt sted i ca
Koldhævedeboller med stenalderbrød, 18-20 stk. Lad bollerne efterhæve ca 30 minutter og bag dem i forvarmet ovn 200 grader i 20-25 minutter. Koldhævedeboller med stenalderbrød, 18-20 stk 5 dl vand
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.