Skal du bage boller til morgenmaden i weekenden. Duften af friskbagte boller der breder sig i huset, og familien der samler sig om de nybagte sager, det er altså bare hyggeligt
Koldhævedeboller – genialt, hvis man har inviteret gæster til brunch eller gerne vil spise nybagte boller til morgenmad i ny og næ uden at skulle alt for tidligt op og stå med dej på fingrene
KoldhævedeGrovboller. Det er de bedste boller jeg nogensinde har bagt. Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet
Derfor får du nu opskriften på en omgang boller, der er super nemme at lave, da du dels slipper for at have fingrene i dejen, og dels skal de ikke stå og hæve over flere omgange
Dyp en stor spiseske i lidt koldt vand og form dejen ved hjælp af skeen til boller. Læg bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem stå tildækket et lunt sted i ca
Koldhævedeboller med stenalderbrød, 18-20 stk. Lad bollerne efterhæve ca 30 minutter og bag dem i forvarmet ovn 200 grader i 20-25 minutter. Koldhævedeboller med stenalderbrød, 18-20 stk 5 dl vand
Så jeg smækkede en dej sammen til nogle koldhævedeboller som så hævede natten over i køleskabet. Og så nyder Thomas og Vitus godt af at jeg er højgravid og vågner tidligt, for de stod op til friskbagte grove boller, det kan man vist ikke brokke sig over
Disse boller er voldsomt nemme at lave. Du smider dejen sammen om aftenen inden du går i seng, smider dem på bagepladen om morgenen og vupti, så er der friskbagte boller
Grovboller. Put en klat olie ovenpå, så bollerne bliver fine i overfladen. Tag skålen ud og sæt bollerne på en bageplade med 2 skeer. 20 stk ganske små boller
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.