Verdens bedste brød – Det er en lidt stor mundfuld. Man kan jo nemt komme til at slå et større brød op end man kan bage, så måske skal jeg i stedet kalde det ”værtens bedste brød”
Vi kan godt lide lidt grove boller, og når først man har vænnet sig til processen, med at lave dejen dagen i forvejen, er det super simpelt at lave koldhævet bagværk ala verdens nemmestebrød, hvor der ikke skal æltes men blot røres sammen og ventes
Findes der noget bedre et hjemmebagt brød. Når man serverer hjemmebag for gæster, bliver der altid spist langt mere, end hvis man serverer et færdigbagt “lunselv” brød
Rør mel, æg, smeltet smør og mælk sammen og ælt til du har en lidt klistret dej. Vi plejer at lave lidt grove boller, men til Super Bowl skulle det være max amerikansk så vi skulle lave nogen af de helt hvide, luftige og politisk ukorrekte boller, så jeg fandt denne opskrift er fra Pilens Køkken
Ælt dejen sammen, den skal være lidt klistret. Nu har jeg efterhånden fået rigtig meget ros for mit foccacia brød, som er blevet bagt herhjemme en hulens masse gange
Bland dejen inden du går i seng og bag brødet næste morgen imens du går i bad. 5 min forberedelse gør det nemt at få friskbagt brød hver dag. 2 Franskbrød. Hæld dejen ud på et meldækket bord, deles i 2 og formes til et stort brød og bages i 15 min til skorpen er helt mørk. 2 Franskbrød
Da vi jo som bekendt kommer fra Bornholm så mente jeg det nemmeste var at bage mit berømte chilibrød (det blev efterspurgt fra alle deltagere), så det skulle med
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.