Vi kan godt lide lidt grove boller, og når først man har vænnet sig til processen, med at lave dejen dagen i forvejen, er det super simpelt at lave koldhævet bagværk ala verdens nemmeste brød, hvor der ikke skal æltes men blot røres sammen og ventes
Du kan bruge de kerner, frø, gryn og meltyper du har i skabene, dog vil jeg råde til, ikke at lave for meget om på forholdene mellem fuldkorn og fintmalet mel, for stadig at opnå den luftige og lækre konsistens som bollerne får
Opskriften vil jeg rigtig gerne dele med jer, for de er super lækre. Læg flütene til efterhævning i ca 30-45 min, og klip dem i toppen med en saks 5-6 gange i hvert flütes, inden de sættes i en 225 gr
– Og hvad er bedre end at starte netop sådan en ferie med lækre klassiske pandekager til aftensmad. The post Lækre klassiske pandekager appeared first on RuthogRuth
Lun dem, til de netop er sprøde, når du har taget dem op af fryseren og optøet dem. De kan også sagtens fryses ned og bliver sprøde og lækre, når de lunes i ovnen efterfølgende
Hold øje med dem, de skal være gyldne på toppen. De blev meget lækre, og var et hit hos ungerne. Jeg synes ofte at jeg mangler noget til børnene om eftermiddagen når de kommer hjem fra skole
Som I nok allerede har fundet ud af elsker vi at bage vores eget brød herhjemme. Vi elsker duften og smagen af lækkert hjemmebagt brød om morgenen, og så har vi helt styr på hvad der er i de brød vi selv bager
de nemt mærker på toppen fra risten) og lad dem afkøle, evt. De er ret lette og lækre i krummen, men som med så meget andet hjemmebagt brød mætter de noget bedre
Ha revet parmesan på toppen. Kutt 1 cm tykke skiver på ryggen av baguetten, stopp litt før bunnen pass på at du ikke skjærer helt igjennom. Knallgode 1 cm tykke skiver på ryggen av baguetten, stopp litt før bunnen pass på at du ikke skjærer helt igjennom
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.