S. o. m. l. v. e. t. f. å. r. i. h. p. s. k. n. d. c. a. u. g. j. b. æ. ø. O. D. J. (. 2. 3. ). 0. y. ,. M. C. 1. 6. 5. 7. /. 4. P. K. -. N. R. V. F. B. n l
Chokolade med et strejf af appelsin - mums. appelsinpasta. Chokolade/appelsin cupcakes. Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken og appelsinpasta
H. v. i. d. c. h. o. k. l. a. e. g. r. s. m. u. E. (. å. ). n. f. p. t. b. ø. D. j. ,. y. J. æ. M. /. 2. 0. 1. 4. 9. -. #. O. 3. 5. é. 6. 7. S. P. R. L. K. ". F
Samtidig er chokoladen så fyldig, at du ikke overspiser, og skal smagsoplevelsen udvides, har jeg her lavet en dejlig variant med appelsin og karamelliserede mandler
ekstra mørk chokolade eller som jeg, mandelsplitter. 10 g 92% mørk sukkerfri chokolade - 80% eller anden chokolade kan også bruges. 10 g 92% mørk sukkerfri chokolade - 80% eller anden chokolade kan også bruges
Sidste weekend bagte jeg disse sprøde cookies fyldt med julekrydderier som kanel, ingefær og nelliker og fintrevet appelsinskal, store stykker af mørk chokolade og ristede, grofthakkede mandler
Hak chokoladen. sukker og lad det stå mens dejen hæver (hvis man køber færdigrevet appelsinskal i en pakke, er de ofte allerede sødet og skal derfor ikke ligges i sukker)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.