S. o. m. l. v. e. t. f. å. r. i. h. p. s. k. n. d. c. a. u. g. j. b. æ. ø. O. D. J. (. 2. 3. ). 0. y. ,. M. C. 1. 6. 5. 7. /. 4. P. K. -. N. R. V. F. B. n l
H. v. i. d. c. h. o. k. l. a. e. g. r. s. m. u. E. (. å. ). n. f. p. t. b. ø. D. j. ,. y. J. æ. M. /. 2. 0. 1. 4. 9. -. #. O. 3. 5. é. 6. 7. S. P. R. L. K. ". F
ekstra mørk chokolade eller som jeg, mandelsplitter. 10 g 92% mørk sukkerfri chokolade - 80% eller anden chokolade kan også bruges. 10 g 92% mørk sukkerfri chokolade - 80% eller anden chokolade kan også bruges
Sæt den justerbare bagering rundt om chokolade kagen og for ringen med enten pagepair eller plast - mellen ringen og kagen, så man skåner hindbærmoussen når ringen tages af og der kommer en pæn kant
I dag vil jeg gerne dele denne opskrift på sunde chokolade kugler. En chokolade kugle indeholder ca. Åben pakken med chokoladen, knæk et stykke af og spis det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.