Yummi efterårs cupcakes med æble og valnødder toppet med karamel frosting15-18 stk. 5 tsk bagepulver1 tsk kanel1/2 tsk ingefær1/2 tsk kardemomme1,2 dl mælk1-2 æbler revet ca. 100 gram50 g valnødder - hakketFrosting110 g smør stuetemperatur500 g flormelis1 tsk vaniliesukker60 ml mælk100 g dulce de leche /dulce latteSmør og sukker røres sammen til en blød og ensartede masse. Dejen hældes i muffinsforme og bages ved 160 grader i 20-25 minutter. Manden har fået 50 med på arbejde i dag - han har sidste arbejdsdag efter 16 år i sammen koncern. 15-18 stk. 1-2 æbler revet ca. 50 g valnødder - hakket
30 g blødt smør75 g æblemos (usødet og gerne hjemmelavet - kog 2 æbler med lidt vand og en halv vaniljestang indtil æblerne er bløde og møre - purer æblerne og de er klar til brug)120 g økologisk rørsukker1 æg10 g kakaopulver20-25 ml rød frugt farver1/2 tsk vanilje ekstrakt1,2 dl kærnemælk100 g hvedemel50 g hvid hvede fuldkornsmel1/2 tsk salt1/2 tsk natron1 1/2 tsk hvid vin eddikeFlødeost frosting300 g flormelis sigtet50 g blødt smør125 g 12% Philadelphia flødeost - koldtSmør, æblemos og sukker røres rigtig godt sammen. Dejen fordeles i 12 cupcakes forme og bages i ca. 20-25 minutter ved 170 grader. 20-25 ml
35-40 minutter. Jeg får besøg af tøseklubben i morgen, så har været i gang med at bage. Jeg besluttede mig for at prøve en kage uden sukker og mel, så det blev til en dadelkage med kakao og appelsin
200 g mørk chokolade min 70% 200 g smør (jeg brugte becel flydende let, og det virkede fint)4 æg - delt220 g rørsukkerTænd oven på 170 grader og beklæd/smør en springform på 23 cm
200 g smør - stuetemperatur2 dl sukker4 æg2 spsk citron saft (det havde jeg ikke i lørdags, så det kan godt undlades)3 dl mel1 tsk bage pulver100 g marcipan - revet1-2 æbler skåret i tynde både1 spsk sukker2 tsk kanelSmør og sukker røres godt sammen. Bages ved 180 grader i 30-40 minutter. 1-2 æbler
En kage der vækker gode minder fra min barndom - det er Engelsk søsterkage fra Dr. En kage jeg har bagt rigtig mange gange da jeg var barn - en dejlig svampet kage, med en skøn krydderet smag
-)20 tsk250 g blødt smørr160 g rørsukker160 g lys muscovardo sukker2 æg1/2 tsk vaniljepulver380 g mel1 tsk natron1/2 tsk kanel110 g havregryn220 g rosinerSmør og sukker røres sammen til en cremet masse. 12-15 minutter ved 170 grader
20-30 minutter ved 170 grader. I sidste uge havde Karoline en veninde med hjem fra børnehaven, så Josefine og jeg smækkede lige nogle lækkere banan og kanel muffins sammen til dem
Her hjemme er vi rigtig glad for Red Velvet cupcakes, så da jeg skulle holde fødselsdag i søndag, fik jeg lyst til at prøve dem i en lidt anden variant - så jeg lavede Red Velvet Whoopie Pies i stedet for
Der blev serveret frokost da de kom - først til børnene og derefter de voksne. Til kagebordet var der 2 slags cupcakes, vanilie med vanilie buttercreme og chokolade med kakaobuttercreme
I får lige en lækker opskrift på oreo cupcakes, som jeg har bagt i dag. Tryk frostingen ned i spidsen af posen og begynd at ‘glasere’ cupcakesne fra yderkanten og rundt ind mod midten
- gem det. Chokolade cupcakes med jordbærcenter – hvordan lyder det. Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på LinkedIn(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Tumblr(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pocket(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)
-. N. u. e. r. d. t. f. h. å. n. m. g. æ. p. v. i. (. o. ,. l. a. ). k. s. b. y. j. ø. O. D. E. c. S. V. C. 1. 2. J. G. 3. 0. ½. 5. /. 4. +. z. R. B. L. F. T. Æ. K. P. 8. I. H
Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Sørg for at tjekke dine kagers midte inden du tager dem ud af ovnene - det gøres bedst ved at stikke en tynd strikkepind eller en tandstik i midten, hvor der helst ikke skal sidde en helt våd dej på pinden når den tages op
Måske chokolade-glasuren var lidt for tyk, men det ved jeg så til næste gang. Jeg ved godt at det ikke er fastelavn mere og at det er lang tid siden det var det, men fandt lige ud af at jeg ikke har blæret mig med mit sidste forsøg som kun resulterede i at to af mine fastelavnsboller lækkede og resten holdt tæt
Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.