I pølsehornsdejen har jeg tilføjet fuldkornsmel, en smule havregryn, groftrevne gulerødder og solsikkekerner, der tilsammen giver dem en lidt gulerodsbrud-agtig fornemmelse
Begynd derefter at blande mel i tildejen får en god konsistens og slipper fingrene eller fadet. Rul dejen ud til en stor firkant og smør tomatsovsen ud over
Fantastisketil madpakken, børnefødselsdage, skovturen eller lige hvad du vil. en hummus i - er ikke prøvet, men kunne forestille mig det smager godt - opskrift på en fantastisk hummus finder du også på bloggen
Sommetider gør jeg dejen klar om formiddagen og bruger koldt vand i stedet for lunkent - og så sætter jeg den bare ind i køleskabet indtil jeg skal bruge den
Dej. mini-pølsehorn. på maskine - lad dejen i 20 - 30 min. Fyld til 100 stk pizzasnegle. 600 g grøn pikantDejen udrulles - af to gang . -) det er jo ikke nogen lille portion Smør først pikantost, herefter tomatsauce og til sidst skinkestrimlerneSkær snegle i 1½ cm tykke skiver, sæt dem på en plade lad dem hæve i 15- 30 min-penseles med æg og bages ved 225 C. 12 mineller110 stk. 40 wienerpølser skåret i tre stykkerDejen udrulles - af to - tre gang Skær trekanter på ca. -) ) rul pølsen i som til en giffel sæt dem på en plade lad dem hæve i 15- 30 min - pensel med ægBages ved 225 C
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.