Tomat tapenade med friske tomater er meget nem og tager ikke særlig lang tid at tilberede. Denne udgave er meget mere frisk og knap så koncentreret i smagen, som den almindelige tomat tapenade med soltørret tomat
D. i. s. e. b. o. l. r. a. G. E. N. I. A. L. h. m. n. g. d. f. t. ø. j. k. æ. -. u. p. å. (. y. H. R. ). v. ,. V. O. P. S. K. F. T. c. 1. 0. /. 4. ½. 2. 5. 6. B. . M. J. l
Rør gæren og salt ud i vand, derefter kan honning, mysli og hørfrø tilsættes. Du kan lige prøve at banke lidt på en i bunden og den skal lyde hul, hvis de får for lang tid bliver skorpen hård
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Det her er en drøm af en frugttærte – smuk, blank, struttende af bær og farver. Smagen er frisk af bærrene, blød og let fra cremen, sprød i bunden og blank af et lag æblegele på toppen
Jeg syntes derimod, at anden smager fantastisk sammen med sprøde grøntsager og en spicy dressing, og derfor blev de fyldet i vores friske forårsruller i aften
Kom citronsaft, salt og peber på laksen. Hak løg og hvidløg fint, og drys halvdelen udover laksen. Luk stanniolen om laksen, så det bliver en lille pakke, og bag den i ovnen ca
Jeg elsker den faktisk så meget, at den har været på menuen til både barnedåb, fødselsdage og veninde-hyggeaftener - men også på ganske almindelige hverdagsaftener, hvor det bare skal være let og lækkert
Morgenboller fyldt med smag og sunde kostfibre. Jeg har bagt disse morgenboller med chiafrø et par gange nu og udviklet lidt på opskriften så de nu både har en sprød skorpe og samtidig er saftige indeni
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.