1 Til
6 stk 150 g creme fraiche (eller græsk yoghurt) 180 g hvedemel 25 g sesamfrø 1 tsk bagepulver 1/2 tsk salt 2 spsk olieKom creme fraiche, mel, sesam, bagepulver, salt og halvdelen af olien i en skål, og rør det hele godt sammen. Ælt dejen godt sammen i en røremaskine eller ved håndkraft.
Del dejen i det antal fladbrød, du ønsker, og rul brødene helt tyndt ud i resten af olien.
Steg brødene på begge sider på en tør pande ved høj varme, til de er gyldne. Servér dem med fyld, eller brug dem som tilbehør til f.eks. risretter eller suppe.
Rul bollerne flade med en kagerulle og placer den herefter på en bageplade beklædt med bagepapir. Det passede særlig godt i dag, hvor der var en rest kartofler i køleskabet, som jo nærmest bare ventede på, at blive brugt til netop dette formål
Den dag jeg begyndte at arbejde med mine tanker, skete der noget – også på det grønne område. Du tager bare ét frosent fladbrød op, smider det på brødristeren og rister det én gang på hver side
D. e. t. h. a. r. v. æ. n. o. g. f. u. d. i. l. m. p. s. ,. j. k. b. å. y. M. ø. w. c. B. J. 6. C. (. ). 3. -. 4. P. 1. S. F. G. A. R. T. I. H. z. 2. 5. ½. 0. L. E. K. 8. N. V. U. O
Tryk tortillaen ned påpandenmed en spatel. Grill de samlede tortillaer på en hed tør grillpande. Drys revet ost over den ene tortilla og læg den anden ovenpå
Fladbrødene 'bankes' fri for overskydende mel og bages på en brandvarm pande eller pizzasten. Fladbrødene blev brugt som tilbehør til det meste af deres mad og blev bagt på store varme sten over et bål
Fladbrødet er meget tyndt og bliver oftest fremstillet i meget store stykker (ofte hele kvadrameter), men fladbrødet i denne opskrift er blot på størrelse af en pande
M. a. d. f. r. G. æ. k. e. n. l. v. i. g. t. ,. o. b. h. ø. s. å. -. m. u. D. w. p. ½. I. j. S. y. F. T. z. 2. 0. 1. /. 4. c. C. H. L. 3. R. 5. V. 6. 7
Lad dejen hæve i en times tid, flad det ud på en stor bradepande, hvor det efterhæver i en ½ time. De er super nemme at bage og gør sig rigtig godt både som morgenboller eller som sandwichbrød med lækkert fyld til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.