. Utrolig god middag med masse smak. Saftige, litt sterke svinemedaljonger, servert med estragon ovnstekte poteter, stekt fennikel & vårløk og krydret ruccula ♫♪
– Vi har lige haft de læææængste og absolut hårdeste babyuger. Fra jeg begyndte at drikke en hvidtøl, drikke ammete og spise af mælkebomben kom min mælkeproduktion nogenlunde med igen
Husk at jeg lige nu er på backpackertur rundt i Asien // Du kan følge med på Instagram lige her. Denne simple og ultranemme pastaret med røget laks, frisk spinat og ricotta er blevet en af min nye favoritter og går ind under kategorien ‘aftensmad på kun 20 minutter’
Enchiladas kan også sagtens laves med andet fyld som oksekød eller vegetarisk, hvis du skruer op for bønner og grøntsager, og så kan du krydre dem præcis, som du bedst kan lide – jeg er dog vild med de mexicansk/mellemøstlige smage som her
Lav imens yoghurt massen på samme måde, dog uden at varme yoghurten, men kun de 2 tsk agar agar (eller 2 stk husblas, følg pakkeanvisningen for kolde retter)
Du kan selv lave din egen karry – og det er ikke svært når først du har ingredienserne fremme – men du kan selvfølgelig også købe en rigtig god karry i en styrke du synes om
Jeg plejer at bruge følgende ingredienser. Jeg plejer at bruge følgende ingredienser. En æggekage er perfekt at lave en aften, hvor aftensmaden skal over i en fart
Derfor poster jeg lige opskriften igen – denne gang lidt mere detaljeret, så den er nem at følge. Jeg har et par gange før bagt disse lækre chokorug boller ala
Husk at du kan følge mig på Snapchat under navnet -> ‘anna-mad‘. Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Her følger min opskrift på den perfekte hasselback kartoffel. 2 – 3 mm. Jeg er ikke den store kartoffelnyder, men helt ny opgravet, bagte eller som hasselback så er jeg helt med
Flødeboller – som du ikke kan smage er fri for sukker. Flødeboller – vejen til den perfekte opskrift. Flødeboller – hjemmelavet marcipan og lidt om temperering af chokolade
Okay – jeg indrømmer, det ser lidt tvivlsomt ud på billedet, men smagen er alt andet end tvivlsom. Jeg har også sat et billede af mit YNDLINGS KØKKENGREJ – nemlig minihakkeren
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.