Lav en tallerken med mel, salt og peber og vend kyllingestykkerne deri. I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen med sin familie
Smag til, og servér med de kogte ris og evt. Kylling i karry med ris. Kylling i karry er blevet en rigtig populær ret herhjemme, og så kan det laves forholdsvist hurtigt og nemt
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Denne her ret er fedt med fedt på og så lige lidt grøntsager og kød. Jeg er vild med smagen, men kan bedre lide den mærhed jeg får fra en salat med enten fisk, skaldyr eller æg
Smag til med chili og salt. Server med de grønne forårsløgstoppe på. Du kan bruge de grøntsager, som du allerede har i huset eller nogle af dem, som jeg brugte
Horn medostog skinke er elsket av store og små, en god gammel klassiker som aldri går av moten. Kjempegodt med Iskald melk på siden og litt ketchup å dyppe i for de som liker det
Pastaretten har en skøn smag af røget laks og er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremedericottaostmed et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Pisk æg, ostog salt sammen med en gaffel (eller kom osten ovenpå til sidst) og hæld over tærten. Fyld Hæld kogende vand over spinaten i en si og pres væsken ud med hænderne
I en skål tilsættes kyllingenog den stegte løg og porre oggoudaostenog røres lidt sammen. Kog broccolien i få minutter men sørg for at der stadig er lidt bid i og at broccolien ikke bliver most
Dette er supBaconsurret kyllingbryst, fylt medmozzarellaost, soltørket tomat og basilikum. Bland mozzarellaost, basilikum og soltørket tomat sammen med balsamico (etter smak)
Her til aften fik jeg lyst til kyllinge fajitas. Jeg havde dog ikke lyst til de krydderiblandinger, som jeg før i tiden har købt, jeg fik lyst til at lave min egen blanding
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.