I. m. a. r. t. s. b. g. e. j. d. h. f. n. i. k. p. ø. l. o. D. u. æ. J. v. å. ,. H. S. y. c. B. C. ). K. P. (. 1. 2. 5. 0. ½. +. 3. L. 6. T. /. R. Æ. 4. G. O. N. V. w. -. M. z. U. |. F. A
Mine enchiladas består af madpandekager fyldt med kylling, majs, bønner, revet ostog krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs ogostog bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, ogosten smelter på toppen
Legg så i en tallerken og strø dem med sukker eller melis eller begge deler. Sprøyt ut pølser i ønsket lengde, klipp av med en saks eller bruk fingeren
Denne her ret er fedt med fedt på og så lige lidt grøntsager og kød. Jeg er vild med smagen, men kan bedre lide den mærhed jeg får fra en salat med enten fisk, skaldyr eller æg
Hvis du står med en rest dej ognogetost så kan du hurtig springe ud i det. Når du ikke kan røre i dejen mere med en træske tager du dejen ud på et meldrysset bord og ælter den, måske skal det have lidt mere mel for det ikke klistre fast til hænder og bordet
Nogle gange elsker jeg at stå længe og hygge mig mednoget kompliceret og tidskrævende mad, men så er der dage, hvor der mest af alt skal noget sundt og lækkert på bordet uden de store anstrengelser
ahornsirup eller akaciehonning. Imidlertid synes jeg, at dem man køber er ret dyre og ikke særlig spændende og derfor har jeg eksperimenteret med at lave nogle selv
Svensk pølseret fra Sverige – nej, svensk pølseret er pæredansk, og man ved ikke helt hvorfra navnet stammer – altså pølseret er jo nemt nok, det er jo en ret med pølser i, men hvor Sverige kommer ind i billedet, det er ikke rigtig til at sige med sikkerhed
Rør ostmed purløg, paprika, salt og peber, og vend skinkeog champignoner i. Når du skal lave en lækker skinkestangmed butterdej, skal du tilberede fyldet først, så dejen ikke ligger og bliver tør
halvdelen af osten, og krydr med salt og peber. Så har du en fin tærte til buffeten, frokostbordet eller til aftensmaden med lidt tomatsalat, brød eller lignende til
Selvom man måske ikke er til karry, ligesom min mand, så er denne suppe mild og rigtig god. Jeg har altid været fan af Karolines supper, synses de smager rigtigt godt, og denne er ingen undtagelse
Rør først fuldkorn hvidhvede i lidt ad gangen og supplerer derefter med hvedemel lidt ad gangen. Dit fyld kan du skifte ud alt efter hvad du er til, men sørg for at få tørret de fleste ingredienser for væske, så du ikke ender med en blød, våd dejbund
Rull sammen deigen med fyll mot den bare deig kanten på, rull på den lange siden. Ønsket pizzafyll – Jeg har brukt, pizzasaus, pølsebiter,kjøttdeig ogost
Og så har de en lækker smag sammen med en lækker sprød skårpe. For at vi kan sove lidt ekstra, er det helt perfekt med en omgang koldthævet boller som kan stå natten over
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.