Vi andre nød denfriske og spicy aftensmad, og nu sidder vi tilbage mætte på dengode måde. Han havde jo fået, at vide at de var meget meget stærke - men at han godt måtte smage
S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Brug saucen som dyppelse til de friskeforårsruller. Vietnamesisk mad er kendetegnet ved friske grøntsager og krydderuter - og er dejlig sundt og velsmagende
Jeg får somme tider et flip meden bestemt ret, som jeg så spiser rigtig meget i en periode. Og vietnamesiske forårsruller er en sikker vinder på den front hver eneste gang
Ret luksuriøst at have med i madpakken, ikke. Server med soya og chilisauce. Tidligere på bloggen har jeg lavet en indlæg om bagte vietnamesiske forårsruller, men i denfriske udgave er indholdet lidt anderledes
Krydr med salt, peber, sukker og muskatnød. Ofte kan grønlangkål være en fed affære, men jeg faldt over opskriften hos Hjerteforeningen, som var baseret på frisk grønkål, hvilket ikke ses så ofte
Så igen må I have denmed bollerne til gode. Friskeforårsrullermedpeanutdip. Personligt lavede jeg alle på en gang og spiste medpeanutdip og sus/sød sauce
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.