24 blinis. 240 gr boghvedemel. 3 dl mælk/vand. 25 gr gær. ½ tsk salt. 2 æg delt i blommer og hvider. Rør gæren ud i mælk/vand, tilsæt salt og æggeblomme
Du kan også trykke dejen ud på tærtebunden med hænderne, hvis du foretrækker det. Der er dej nok til en almindelig stor tærteform, og der vil nok blive en smule til overs, når tærtebunden er dækket
glutenfriSundt alternativvegetar. Havregryn indeholder ikke gluten, men markerne står nogle gange op ad hvedemarker, derfor kan man købe glutenfri havregryn, som ikke har været i nærheden af hvede
havregryn af ren havre - det er ikke normen)½ tsk bagepulver med top (Hvis glutenfri. glutenfrit bagepulver)½ tsk salt med top½ tsk stødt kanel¼ tsk muskatnødca
Glutenfri Start siger. Glutenfri Start siger. Bollerne smager dog rigtig godt- det er første opskrift, der er lykkedes for os- vi er hele familien gået glutenfri efter anbefaling hos en lunge-og allergi læge
Sorte bønner. I en brownie. Ja, du læste helt rigtigt. Hvis du for et år eller to siden havde sagt til mig, at jeg ville komme til at lave en brownie med bønner og rent faktisk synes, at den smagte helt vildt godt, så havde jeg nok ikke troet på dig
Igår lykkedes det for mig at lave min yndlings knækbrødsopskrift om, så knækbrødene blev glutenfri. Oven i den gode smag kan man glæde sig over glutenfri knækbrød, som er billige at bage
Det smukke efterår er over os og de mørke aftner byder op til noget sødt. Jeg har lavet disse lækre chokolade-nødde cookies fra morgenstunden af og må bare dele dem med jer med det samme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.