DET SKAL FEJRES - MED EN GOD OPSKRIFT. Disse grøntsagsbrød er lavet med udgangspunkt i blomkål, men for en mindre "bitter" smag eller som variation, kan du bruge reven squash, gulerødder, broccoli, græskar e
Tilsæt margarinen i små klatter og smuldre det i melet med fingrene, til det ligner revet ost. Vi er efter lang tid kommet frem til en glutenfri tærtebund, som vi godt kan li og som fungerer
Du kan vælge at trille farsen til de traditionelle kugler og stege dem i friture, men jeg vil nu helt klart anbefale dem her som lækre falafelbøffer helt uden olie – for eksempel som her serveret på hjertesalat og toppet med tahindressing, hoisin, shirasha, frisk persille og cherrytomater
I lasagnen her er pastaen udskiftet med søde kartofler og bechamelsaucen er udskiftet medhytteost. Jeg har brugt svampe i denne version, men de kan i princippet sagtens udskiftes med andre grøntsager som squash, aubergine mv
Jeg har længe gået og savnet et nemt måltid "to grap and go" - et mellemmåltid som er nemt at tage med, mætter godt og ikke indeholder en masse mærkelige ingredienser, som jeg ikke kan udtale
En lækker sund hverdagsret med masser af smag, fyldt med protein og glutenfri. skær kyllingekødet i små stykker, snit løg, hvidløg, ingefær fint og svits kort på panden med rapsolie
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. Bollerne er rige på gode naturligt glutenfri kulhydrater, indeholder masser af proteiner og nemme at smække i tasken på lange dage
Jeg var simpelthen kommet til at lave nogle lækre, tykke, kakao cookies, med en sprød overside og en blød midte – lige som jeg aller bedst kan lide det
havregryn af ren havre - det er ikke normen)½ tsk bagepulver med top (Hvis glutenfri. de her lækre, tykke, svampede pandekager med banan og masser af fuldkorn er lige hvad jeg har ledt efter
Glutenfri og sukkerfri mazarintærte – og som med alle andre kager, så er ét stykke sjældent nok. Er du ligeglad med sukkerdelen, kan du også med fordel tilsætte en håndfuld revet marcipan til opskriften Jeg tilsatte i øvrigt også revet appelsinskal – det blev den ikke ringere af
Jeg bager meget, men synes ikke jeg har held med de glutenfri boller, de hæver jo næsten ikke er flade og ser slet ikke gode ud, hvad gør jeg forkert, synes jeg har fulgt opskriften nøje
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.