-) Jeg har kun ændret og tilføjet en smule til opskriften, hvilket endte med et fint resultat. Opskriften skulle bestemmes ud fra indholdet i køleskabet, så det endte med en grøn pastasalat, der er tydeligt inspireret af Salat Nicoise
V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 2. 5. 0. O. N. Æ. 4. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. -. U. n l
LaksetærteVafler kan bruges til sandwichRootza variantSvampepateHønsesalatKyllingeleverpostejSandwich med kyllingSpiralsandwich med kyllingTærte med løg ogbaconWraps lavet på æg, blomkål og squashÆggemuffins med kylling, spinat og rosiner - den frække Grønneaspargesmed æg
Det er rent faktisk muligt, at spise det med god samvittighed. Hvis du holder af baconog æg, vil du ELSKE denne ernæringsforbedrede variant af ”Baconog æg”
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønneasparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Anret pasta med ærter, asparges, salat, æg og tun. Knæk den nederste træede ende af asparges (der hvor de knækker naturligt) og skær asparges i snitter på ca
Hæld aspargeserne i et dørslag og giv afkøl dem med koldt vand. Krydr med salt og peber. Bræk enderne af aspargeserneog sæt dem i vand som var det blomster og opbevar dem på køl eller et mørkt køligt sted
Mange vikler bacon omkring og steger/griller dem, hvilket også smager skønt, men som friske eller bare dampet asparges går man hellere ikke forkert i byen
1 bundt friske grønneasparges. 1 glas lakserogn. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 1 bundt friske grønneasparges 3 spsk rapsolie ½ tsk muscovadosukker Cremefraichedip 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38% 1 glas lakserogn 1 tsk fintrevet limeskal (usprøjtet) ½ tsk groft salt friskkværnet peber
Her har jeg lavet ‘æg ogbacon’ i en ernæringsforbedret udgave serveret med frisk frugt, stegt tomat og spinat, lidt hjemmelavet brombærsyltetøj og den obligatoriske morgenkaffe
Hæld dressingen over de grønne grillede aspargesog pynt med høvlet vesterhavsost. Rør det sammen med sat og peber og hæld en tynd stråle olivenolie i indtil det tykner til en lækker creme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.